More

  La ING retragi bani din cont fără să folosești cardul

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Începând cu acest weekend, la ING retragi bani din cont fără să folosești cardul. Dacă deții un cont curent ai posibilitateasă retragi sume mici de numerar fără să folosești cardurile la toate bancomatele ING din România.

  Această funcționalitate poate fi accesată exclusiv prin aplicația mobilă Home’Bank. Aici, clienții pot genera un cod format din șase cifre care va fi ulterior solicitat și introdus la bancomat. 90% din accesările Home’Bank provin de pe dispozitive mobile.

  La ING retragi bani din cont fără să folosești cardul: Cum funcționează?

  Clienții trebuie să deschidă aplicația mobilă Home’Bank, să meargă la secțiunea Plăți și să acceseze Retragere fără card. Acolo, ei selectează suma și contul curent din care aceasta va fi retrasă.

  Codul format din șase cifre este apoi generat și are o disponibilitate de maximum 15 minute. Odată generat, validitatea codului poate fi verificată în Home’Bank. Acolo clienții au un cronometru în timp real în secțiunea dedicată. De asemenea, primesc și un pop-up în pagina de pornire a aplicației care îi avertizează că au un cod activ.

  În plus, utilizatorii aplicației mobile Home’Bank au opțiunea de a dezactiva codul în timpul acestor 15 minute de valabilitate. Asta în cazul în care se răzgândesc în privința sumei pe care doresc să o retragă sau doresc anularea operațiunii cu totul.

  Funcționalitatea de retragere fără card este disponibilă numai pentru conturile curente în lei

  Limita de retragere este de 500 RON/zi, respectiv 10.000 RON/lună. Odată finalizate tranzacțiile, clienții primesc notificări push sau sms, dacă cele două opțiuni sunt activate în aplicație.

  În ceea ce privește operațiunile cu numerar fără card, ING oferă acum un serviciu complet. Pentru cei care doresc să depună numerar fără a-și folosi cardurile, banca a lansat în 2018 un serviciu destinat atât clienților, cât și non-clienților.

  Acest serviciu se bazează pe același principiu, însă codul este generat de consultanții ING Office. Valabilitatea acestuia se încheie la sfârșitul zilei în care a fost emis (23:59 PM). Mecanismul de depunere a numerarului este simplu. Persoanele care doresc să depună trebuie să comunice consultanților ING Office IBAN-urile în care doresc să depună numerar, sursa banilor și scopul transferului (conform cerințelor legale de a obține aceste detalii). Apoi, aceștia primesc un cod care poate fi utilizat pentru depunerea în bancomat.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.