AOC lansează monitorul AOC 16T2 | NOOBZ.RO

AOC lansează monitorul AOC 16T2

NoobZ
- 7.10.2020, 11:58 în Monitoare
7

SHARES
AOC lansează monitorul AOC 16T2

AOC lansează monitorul AOC 16T2. Acesta vine cu ecran tactil si conectivitate USB-C. Ecranul IPS al modelului 16T2 are o diagonală de 39,6 cm (15,6”). Acesta beneficiază de o rezoluție Full HD și poate fi conectat la un laptop, desktop, server sau un smartphone folosind portul USB-C (utilizând modul alternativ DisplayPort) sau Micro HDMI.

Datorită bateriei încorporate de 8000 mAh, monitorul portabil AOC 16T2 poate fi utilizat fără a necesita o priză și poate funcționa ca o baterie externă pentru a încărca un smartphone. Monitorul are o grosime mai mică de un centimetru și vine cu o husă inteligentă pliabilă ce permite orientarea în modul portret sau landscape. De asemenea, oferă suport VESA de montare pe perete.

AOC 16T2 este potrivit atât pentru freelanceri, cât și pentru gamerii care se joacă pe platforme mobile, studenți, administratori IT, etc.

AOC lansează monitorul AOC 16T2: Un setup multi-monitor portabil

Designul elegant si finisajul din aluminiu al noului monitor portabil AOC 16T2 ii conferă portabilitatea unei tablete cu avantajul unei productivități sporite. Monitorul 16T2 nu necesită update-uri și nu îi vor scădea performanța odată cu trecerea timpului, fiind pur și simplu un monitor portabil. Acest lucru face ca modelul 16T2 să fie o investiție de viitor.

Datorită intrărilor USB-C și a portului Micro-HDMI, acest monitor portabil se poate conecta la o varietate de dispozitive, atât vechi, cât moderne. În timpul conexiunii prin Micro-HDMI, monitorul poate fi conectat la computer cu un cablu USB-C la USB-A / C pentru a beneficia de funcția touchscreen. Acest cablu este inclus în cutie, iar AOC 16T2 este echipat și cu difuzoare stereo încorporate (2x 1W).

AOC 16T2 funcționează și ca o baterie externă, indiferent dacă este pornit sau nu. Când este conectat la rețea cu adaptorul USB-C, 16T2 se poate încărca și poate încărca și un smartphone conectat. Cele două porturi USB-C de pe ambele părți fac posibilă încărcarea pe portul stâng și transferul semnalului video pe cel din dreapta sau invers. Acest lucru oferă o configurare flexibilă.

AOC_16T2_2

Ușurința de utilizare, flexibilitatea și portabilitatea monitorului AOC 16T2 permit o gamă largă de moduri de utilizare:

AOC 16T2 este disponibil începând cu octombrie 2020 la un preț de preț de 1.549 lei.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!