More

  Samsung organizează Samsung Forum AI 2020 pe canalul de YouTube

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung organizează Samsung Forum AI 2020 pe canalul de YouTube. Evenimentul se va desfășura pe parcursul a două zile, în perioada 2-3 noiembrie.

  Ziua 1: Tehnologii AI pentru schimbări în lumea reală

  Prima zi va fi găzduită de Samsung Advanced Institute of Technology (SAIT). Este vorba despre un centru de cercetare și dezvoltare Samsung, dedicat tehnologiilor de ultimă generație. Speaker principal va fi Dr. Kinam Kim, Vice Chairman & CEO of Device Solutions al Samsung Electronics, care va și deschide evenimentul. Renumiți experți în AI vor susține ulterior prezentări pe tema „Tehnologii AI pentru schimbări în lumea reală”.

  Anul acesta, dr. Inyup Kang, președintele System LSI Business al Samsung Electronics, se va alătura discuției coordonate de moderatorii evenimentului. Subiectele de aprofundare includ:

  • provocări care pot fi depășite la nivel global prin tehnologiile AI în următorul deceniu;
  • limitările cu care se confruntă AI în abordarea problemelor din lumea reală, precum contextul pandemic sau schimbările climatice;
  • dacă oamenii au nevoie de AI la nivel de interacțiune umană, printre alte subiecte de interes.

  Samsung organizează Samsung Forum AI 2020 – Sesiunile din prima zi:

  • “Towards discovering causal representations“ de prof. Yoshua Bengio, Universitatea din Montreal
  • “Self-Supervised Learning” de prof. Yann LeCun, Universitatea din New York
  • “Meta-Learning: from Few-Shot Adaptation to Uncovering Symmetries” de prof. Chelsea Finn, Universitatea Stanford
  • “Reconstruction of the brain” de prof. Donhee Ham, coleg la Samsung Advanced Institute of Technology, profesor la Universitatea Harvard
  • “Intelligibility Throughout the Machine Learning Life Cycle” de Dr. Jennifer Wortman Vaughan, Microsoft Research
  • “End-to-End Models for Speech Recognition” de Dr. Tara Sainath, Google Research

  Profesorul Yoshua Bengio, câștigătorul Premiului Turing în 2018, supranumit și „Premiul Nobel pentru calculatoare”, își asumă co-președinția pentru forum, dezvăluind noul premiu al evenimentului, „Samsung AI Researcher of the Year”.

  Câștigătorul distincției de „Cercetător al anului”

  Va fi selectat din întregul portofoliu global de cercetătorii specializați în tehnologia AI, sub vârsta de 35 de ani, prin evaluări ample, realizate de experți în AI atât de la Samsung Electronics, cât și din instituții academice de renume. În prima zi a forumului, va avea loc ceremonia de decernare a premiului în valoare de 30.000 USD, iar câștigătorul va fi invitat să spună câteva cuvinte.

  În plus, Samsung l-a supranumit pe profesorul Yoshua Bengio drept „Samsung AI Professor”. În calitate de co-președinte al forumului împreună cu dr. Sungwoo Hwang, President and Head of SAIT, profesorul Bengio își va folosi rețelele largi și expertiza din domeniul învățării profunde, extinzând cooperarea și granițelor cercetării din domeniul AI la Samsung Electronics.

  „Avem un set impresionant de speakeri și subiecte de discuții care promit să facă lumină atât asupra limitărilor tehnologiilor actuale bazate pe AI, care ridică atât întrebări de natură practică, cât și teoretică, precum și direcții de cercetare care vizează inteligența la nivel uman.”, a spus profesorul Yoshua Bengio.

  Ziua 2: AI centrat pe om

  Sesiunile din cea de-a doua zi vor fi găzduite de Samsung Research. Este vorba despre centrul avansat de cercetare și dezvoltare al companiei, care conduce întreg procesul de dezvoltare al viitoarelor tehnologii pentru SET (produse finale) al business-ului Samsung Electronics.

  Sub tema „AI centrată pe om”, dr. Sebastian Seung, President and Head al Samsung Research, va susține discursul principal, iar experții în AI care s-au implicat activ în procesele de cercetare AI din întreaga lume își vor împărtăși ideile.

  Samsung organizează Samsung Forum AI 2020 – Sesiunile din cea de-a doua zi:

  • de prof. Christopher Manning, Universitatea Stanford
  • de prof. Devi Parikh, Institutul de Tehnologie din Georgia
  • de prof. Subbarao Kambhampati, Universitatea de Stat din Arizona
  • de prof. Daniel D. Lee, Cornell Tech, vicepreședinte executiv a Samsung Research și șef al Samsung AI Center-New York

  Profesorul Christopher Manning, un expert renumit în prelucrarea limbajului natural (NLP), va vorbi despre starea actuală și viitorul tehnologiilor NLP necesare pentru IA centrată pe om. Anterior, el a susținut discursul principal în cadrul primului forum Samsung AI din 2017 privind dezvoltarea tehnologiei de înțelegere a limbajului natural bazată pe rețeaua neuronală.

  Samsung a lucrat împreună cu profesorul Manning la formularea întrebărilor și a răspunsurilor, dar și la modelarea întregului dialog și va continua să colaboreze cu acesta în dezvoltarea generală a tehnologiilor NLP.  

  După prezentări, Sebastian Seung, un pionier în cercetarea AI bazată pe neuroștiințe, va iniția și conduce o discuție aprofundată cu cei patru speakeri în privința perspectivelor și a direcției viitoare a Inteligenței Artificiale centrată pe om.

  „Sperăm ca Samsung AI Forum 2020 să contribuie la o mai bună înțelegere a dezvoltărilor tehnologiei AI și a aplicațiilor sale, care pot aduce un impact pozitiv asupra vieții umane. Și, pentru că forumul din acest an va avea loc online, sper ca evenimentul să fie văzut drept o bună oportunitate de cunoaștere pentru cât mai multe persoane interesate de tehnologiile AI.”, a spus Seung.

  Evenimentul va fi disponibil participanților pre-înregistrați. Înregistrarea este disponibilă prin intermediul site-ului Samsung Advanced Institute of Technology și al site-ului Samsung Research începând cu 6 octombrie.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.