Samsung organizează Samsung Forum AI 2020 pe canalul de YouTube |

Samsung organizează Samsung Forum AI 2020 pe canalul de YouTube

NoobZ
- 7.10.2020, 12:09 în Cultura
5

SHARES
Samsung organizează Samsung Forum AI 2020

Samsung organizează Samsung Forum AI 2020 pe canalul de YouTube. Evenimentul se va desfășura pe parcursul a două zile, în perioada 2-3 noiembrie.

Ziua 1: Tehnologii AI pentru schimbări în lumea reală

Prima zi va fi găzduită de Samsung Advanced Institute of Technology (SAIT). Este vorba despre un centru de cercetare și dezvoltare Samsung, dedicat tehnologiilor de ultimă generație. Speaker principal va fi Dr. Kinam Kim, Vice Chairman & CEO of Device Solutions al Samsung Electronics, care va și deschide evenimentul. Renumiți experți în AI vor susține ulterior prezentări pe tema „Tehnologii AI pentru schimbări în lumea reală”.

Anul acesta, dr. Inyup Kang, președintele System LSI Business al Samsung Electronics, se va alătura discuției coordonate de moderatorii evenimentului. Subiectele de aprofundare includ:

Samsung organizează Samsung Forum AI 2020 – Sesiunile din prima zi:

Profesorul Yoshua Bengio, câștigătorul Premiului Turing în 2018, supranumit și „Premiul Nobel pentru calculatoare”, își asumă co-președinția pentru forum, dezvăluind noul premiu al evenimentului, „Samsung AI Researcher of the Year”.

Câștigătorul distincției de „Cercetător al anului”

Va fi selectat din întregul portofoliu global de cercetătorii specializați în tehnologia AI, sub vârsta de 35 de ani, prin evaluări ample, realizate de experți în AI atât de la Samsung Electronics, cât și din instituții academice de renume. În prima zi a forumului, va avea loc ceremonia de decernare a premiului în valoare de 30.000 USD, iar câștigătorul va fi invitat să spună câteva cuvinte.

În plus, Samsung l-a supranumit pe profesorul Yoshua Bengio drept „Samsung AI Professor”. În calitate de co-președinte al forumului împreună cu dr. Sungwoo Hwang, President and Head of SAIT, profesorul Bengio își va folosi rețelele largi și expertiza din domeniul învățării profunde, extinzând cooperarea și granițelor cercetării din domeniul AI la Samsung Electronics.

„Avem un set impresionant de speakeri și subiecte de discuții care promit să facă lumină atât asupra limitărilor tehnologiilor actuale bazate pe AI, care ridică atât întrebări de natură practică, cât și teoretică, precum și direcții de cercetare care vizează inteligența la nivel uman.”, a spus profesorul Yoshua Bengio.

Ziua 2: AI centrat pe om

Sesiunile din cea de-a doua zi vor fi găzduite de Samsung Research. Este vorba despre centrul avansat de cercetare și dezvoltare al companiei, care conduce întreg procesul de dezvoltare al viitoarelor tehnologii pentru SET (produse finale) al business-ului Samsung Electronics.

Sub tema „AI centrată pe om”, dr. Sebastian Seung, President and Head al Samsung Research, va susține discursul principal, iar experții în AI care s-au implicat activ în procesele de cercetare AI din întreaga lume își vor împărtăși ideile.

Samsung organizează Samsung Forum AI 2020 – Sesiunile din cea de-a doua zi:

Profesorul Christopher Manning, un expert renumit în prelucrarea limbajului natural (NLP), va vorbi despre starea actuală și viitorul tehnologiilor NLP necesare pentru IA centrată pe om. Anterior, el a susținut discursul principal în cadrul primului forum Samsung AI din 2017 privind dezvoltarea tehnologiei de înțelegere a limbajului natural bazată pe rețeaua neuronală.

Samsung a lucrat împreună cu profesorul Manning la formularea întrebărilor și a răspunsurilor, dar și la modelarea întregului dialog și va continua să colaboreze cu acesta în dezvoltarea generală a tehnologiilor NLP.  

După prezentări, Sebastian Seung, un pionier în cercetarea AI bazată pe neuroștiințe, va iniția și conduce o discuție aprofundată cu cei patru speakeri în privința perspectivelor și a direcției viitoare a Inteligenței Artificiale centrată pe om.

„Sperăm ca Samsung AI Forum 2020 să contribuie la o mai bună înțelegere a dezvoltărilor tehnologiei AI și a aplicațiilor sale, care pot aduce un impact pozitiv asupra vieții umane. Și, pentru că forumul din acest an va avea loc online, sper ca evenimentul să fie văzut drept o bună oportunitate de cunoaștere pentru cât mai multe persoane interesate de tehnologiile AI.”, a spus Seung.

Evenimentul va fi disponibil participanților pre-înregistrați. Înregistrarea este disponibilă prin intermediul site-ului Samsung Advanced Institute of Technology și al site-ului Samsung Research începând cu 6 octombrie.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!