More

  Yahoo Groups se închide din decembrie

  Yahoo Groups se închide începând cu 15 decembrie 2020. Dacă intri pe site-ul https://groups.yahoo.com/, primești o notificare și ești direcționat către o pagină suport.

  ”Închidem website-ul Yahoo Groups pe 15 decembrie 2020. Membrii nu vor mai avea posibilitatea să trimită sau să primească email-uri din Yahoo Groups. Poți afla mai multe informații despre închiderea Yahoo Groups și serviciile alternative disponibile pe pagina suport.”, se arată în mesajul Yahoo.

  Yahoo Groups se închide – Mesajul echipei pentru moderatori și membrii

  ”Am lansat Yahoo Groups acum 20 de ani pentru a conecta oamenii în jurul unor interese comune. Am ajutat utilizatorii să navigheze în orașe noi, să țină legătura cu prietenii din liceu, să dezvolte noi aptitudini și, cel mai important, să construiească legături pe care le-ar fi pierdut sau nu le-ar fi avut de la bun început.

  În timp ce, nu am fi putut fi mai mândri de ce am reușit împreună, cu părere de rău trebuie să vă anunțăm că am decis să închidem Yahoo Groups pe 15 decembrie 2020.

  Yahoo Groups a văzut o scădere constantă în ultimii ani. În același timp am asistat la niveluri de interacțiune fără precedent cu produsele noastrem, de vreme ce clienții doreau conținut premium, de încredere. Așa încât, uneori trebuie să luăm decizii dificile cu privire la produse care nu se mai încadrează în stategia pe termen lung și să ne concentrăm în alte zone de afaceri.

  Începând cu 15 decembrie 2020, website-ul Yahoo Groups se închide, iar membrii nu vor mai avea posibilitatea să trimită sau să primească email-uri din Yahoo Groups. Vă mulțumim pentru că ne-ați ajutat să construim una dintre cele mai timpurii comunități digitale. Suntem mândri și onorați că am pus bazele a nenumărate conexiuni în ultimii 20 de ani. Suntem mândri că am participat într-o mică măsură la construirea comunităților voastre.

  Cu sinceritate,

  Echipa Yahoo Groups.”

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here