More

  Google Drive deschide automat documente Office în modul de editare

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Aplicațiile de editare Google pot deschide și edita fișiere Microsoft. Mai precis, de ceva vreme Google Drive deschide automat documente Office în modul de editare.

  Anterior, cu dublu-click ai fi deschis o previzualizare a documentului. De aici, ai fi putut să alegi dacă să îl deschizi în modul de editare Office sau să descarci fișierul.

  Acest nou comportament face ca Google să deschidă direct fișiere Office – .docx, .doc, .ppt, .pptx, .xls, .xlsx, .xlsm – în modul de editare. Utilizatorii pot previzualiza în continuare selectând acea opțiune din meniul cu click-dreapta sau „apăsând tasta P de pe tastatură în timp ce fac dublu-click pe fișier.”

  Această schimbare face mai rapidă deschiderea și începerea editării documentelor. Utilizatorii pot edita, comenta și colabora direct în fișierele Office utilizând interfața familiară a Google Docs, Sheets și Slides, cu modificările salvate automat în fișier în formatul Office existent.

  Google Drive deschide automat documente Office, dar sunt și excepții

  1. Fișierele Office protejate prin parolă nu se vor deschide direct în modul de editare Office. Aceste fișiere vor continua să se deschidă în modul Previzualizare.
  2. Dacă este instalată extensia Chrome „Editare Office pentru documente, Sheets și Slides”, Google face redirect către extensie și nu către Docs, Sheets sau Slides. Este același lucru ca și când ați selecta „Deschideți cu” astăzi.

  Google Docs Office va fi disponibil tuturor utilizatorilor în săptămânile ce urmează. Sursa

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.