More

  YouTube, Gmail și alte servicii Google sunt la pământ

  YouTube, Gmail și alte servicii Google nu mai funcționează. Servicii premium + educationale sunt afectate și ele, la fel și G Drive, Gmail, G Meet.

  În urmă cu mai puțin de o oră aplicațiile Google au început pe rând să nu mai funcționeaze. Inițial am sesizat probleme la aplicația de YouTube. Am vrut să scot un raport pentru o serie de videoclipuri pe care le-am realizat în ultimele săptămâni. Așa am observat faptul că niciun video înregistrat sau live publicat în ultima lună nu mai apăreau în panoul de administrare Noobz.

  Am încercat apoi să accesez pagina de YouTube Noobz. La fel, aceasta nu mai era afișată, iar tot conținutul de pe YouTube s-a transformat într-o mare de negru.

  La scurt timp, aplicația YouTube Studio s-a blocat și nu a mai putut fi accesată. Am încercat, din nou ,să intru în panoul de administrare, iar de data asta toate videoclipurile de pe canal, fără excepție, au dispărut.

  Am mai așteptat 5 minute și am încercat, din nou, aplicația web, iar apoi aplicația de mobil. Treptat au început să reapară videoclipurile, însă nu și cele mai noi. Când am verificat pagina de YouTube Noobz, toate videoclipurile erau afișate, fără probleme. Datele statistice puteau fi accesate pe fiecare video în parte, dar nu din panoul de administrare al videoclipurilor.

  În acest moment, după 40 de minute YouTube și-a revenit

  Totul este la locul lui, iar videoclipurile sunt disponibile și accesibile. Pentru moment nu se cunosc motivele pentru care YouTube a fost afectat. Din reacțiile altor utilizatori pe Facebook și Twitter aflu că și alte servicii Google au fost afectate. Printre acestea se numără și G Drive, Gmail sau G Meet.

  Serviciile Google au fost afectate la nivel mondial. Au fost întâmpinat probleme în SUA, Marea Britanie, Olanda și Japonia, iar rapoartele de întrerupere ale DownDetector s-au întins pe tot globul.

  Utilizatorii au raportat, de asemenea, că gadgeturile inteligente pentru casă integrate cu Asistentul Google s-au confruntat cu probleme. Spre exemplu, un afișaj inteligent Nest Hub nu a reușit să controleze un încălzitor inteligent conectat.

  Numărul problemelor raportate pe YouTube au ajuns la 100.000 pe DownDetector. Unii utilizatori au reușit încă să folosească YouTube când l-au vizitat într-un browser incognito, fără să se conecteze. De asemenea, aplicațiile Google Workspace, cum ar fi Docs și Meet, nu au fost disponibile.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here