More

  Instagram lansează funcția Live Rooms

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Instagram lansează funcția Live Rooms. Noua funcție permite ca până la patru utilizatori să intre live simultan.

  Instagram lansează funcția Live Rooms

  Instagram vrea ca mai mulți utilizatori să intre live simultan. Astfel, lansează Live Rooms. Funcția va fi disponibilă la nivel global. Live Rooms permite până la patru utilizatori să converseze prin chat video într-o transmisie live. Comparativ cu limita anterioară de doi utilizatori.

  Postarea de pe blogul Instagram spune că speră că această funcție încurajează oamenii să înceapă un „talk show sau un podcast”, să găzduiască un „jam session” sau să colaboreze cu alți creatori.

  Posibilitatea de a intra live cu mai mulți utilizatori ar permite Live Rooms să atragă un public mai mare. Urmăritorii tuturor participanților vor vedea live-urile Rooms, în funcție de notificările lor.

  Funcția Live Rooms poate fi comparată cu Clubhouse. Aplicația Clubhouse permite utilizatorilor să intre live în rooms. Mai mult de 10 persoane pot vorbi simultan, iar camerele pot susține până la 8.000 de persoane.

  Se pare că Facebook dezvoltă un concurent direct pentru Clubhouse. Instagram Live Rooms ar putea atrage utilizatorii care ar putea fi interesați de Clubhouse, dar nu o pot accesa în prezent. Accesul în aplicația Clubhouse se face doar pe bază de invitații și este disponibilă numai prin intermediul dispozitivelor iOS.

  Însă, spre deosebire de Clubhouse, Instagram Live solicită utilizatorilor să apară pe camera. Acest lucru adaugă presiunea de a arăta bine și de a fi într-un mediu fotogenic, pe utilizatori.

  Aplicația Clubhouse are succes, deoarece necesită doar un telefon și scade așteptările audio. Utilizatorii discută între ei în mod regulat atunci când sunt în mașină sau la o plimbare.

  Extinderea numărului de utilizatori care pot intra live împreună este un alt mod prin care creatorii pot ajunge la publicul lor. Instagram se așteaptă ca Live Rooms să ofere mai multe oportunități de a avea venituri.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.