More

  Google reduce comisionul Play Store pentru dezvoltatori

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google reduce comisionul Play Store pentru dezvoltatori. Companiile vor plăti 15% din primul milion de dolari pe care îl câștigă în fiecare an.

  Google reduce comisionul Play Store pentru dezvoltatori

  Începând cu 1 iulie, Google își va reduce comisionul Play Store la 15% pentru primul milion de dolari pe care dezvoltatorii îl câștigă în fiecare an. Asta a anunțat compania prin intermediul 9to5Google. Google susține că modificarea va reduce încasările pe care le ia de la 99% dintre dezvoltatorii Android cu 50%.

  „Acestea sunt fonduri care pot ajuta dezvoltatorii să se extindă într-o fază critică a creșterii lor prin angajarea mai multor ingineri, adăugarea personalului de marketing, creșterea capacității serverelor și multe altele”, a spus Google. După ce un dezvoltator depășește valoarea de un milion de dolari, compania va relua comisionul standard de 30%.

  Apple a anunțat o reducere similară a taxelor spre sfârșitul anului trecut. Cu toate acestea, în cazul Play Store, dezvoltatorii nu trebuie să se adreseze unui program. În plus, compania pune la dispoziția tuturor dezvoltatorilor reducerea taxelor pentru primul milion, chiar și pentru cei care câștigă mai mult de un million de dolari într-un singur an. Decizia vine înaintea unei politici pe care Google o va implementa pe 30 septembrie. Politica va impune tuturor dezvoltatorilor să își proceseze plățile prin sistemul de facturare al Play Store.

  Dezvoltatorii independenți au criticat atât Apple, cât și Google pentru commisionul prea mare. Aceste critici s-au transformat într-un protest deschis, când Epic Games a încălcat în mod intenționat atât regulile Apple, cât și regulile Google privind achizițiile în aplicație. Acțiunea a dus la o dispută legală între Epic și cei doi giganți de tehnologie.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.