More

  WhatsApp nu va mai limita funcționalitatea serviciului

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  WhatsApp nu va mai limita funcționalitatea serviciului. Noua politică de confidențialitate a intrat în vigoare pe 15 mai.

  WhatsApp nu va mai limita funcționalitatea serviciului

  La începutul acestei luni, WhatsApp, deținut de Facebook a declarat că utilizatorii vor pierde funcționalitatea în timp. Desigur, doar dacă utilizatorii nu acceptă noua sa politică de confidențialitate până pe 15 mai. De această dată, Facebook spune că planul s-a schimbat. Utilizatorii care nu acceptă politica actualizată nu vor avea funcționalitățile limitate.

  „Având în vedere discuțiile recente cu diferite autorități și experți în confidențialitate, vrem să precizăm că nu vom limita funcționalitatea modului în care funcționează WhatsApp pentru cei care nu au acceptat încă actualizarea”, a declarat un purtător de cuvânt al WhatsApp.

  Implementarea politicii a fost un proces confuz și a stârnit îngrijorarea că WhatsApp va începe să partajeze mai multe date personale ale utilizatorilor cu Facebook. WhatsApp a subliniat că nu este cazul. Actualizarea politicii se referă la mesajele trimise către companii prin intermediul WhatsApp, care pot fi stocate pe serverele Facebook.

  Majoritatea utilizatorilor care au văzut noua politică au acceptat condițiile, spune compania într-un articol de asistență. Acest articol menționează, de asemenea, că utilizatorii vor primi notificări despre noua politică dacă nu a fost acceptată.

  „Vom continua să le reamintim utilizatorilor din când în când și să îi lăsăm să accepte actualizarea, inclusiv atunci când aleg să utilizeze caracteristici opționale relevante, cum ar fi comunicarea cu o companie care primește asistență de la Facebook”, a spus WhatsApp. „Sperăm că această abordare întărește alegerea pe care o au toți utilizatorii, indiferent dacă doresc sau nu să interacționeze cu o companie.”

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.