More

  Telegram adaugă caracteristica de apeluri video de grup

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Telegram adaugă caracteristica de apeluri video de grup. Serviciul a planificat inițial lansarea funcției anul trecut.

  Telegram adaugă caracteristica de apeluri video de grup

  Apelurile video de grup vin în cele din urmă la Telegram. Cu cea mai recentă versiune a aplicațiilor Telegram pentru iOS, Android și desktop, utilizatorii pot transforma chat-urile vocale de grup în apeluri video conferință.

  Utilizatorii au opțiunea de a fixa fluxul video pe ecran, astfel încât să rămână în față și în centru chiar și în momentul în care noi participanți se alătură apelului. În mod surprinzător, utilizatorii pot partaja ecranul dacă trebuie să facă o prezentare. De asemenea, au opțiunea de a partaja simultan atât fluxul camerei cât și ecranul.

  Odată cu lansarea, apelurile video de grup sunt limitate la primele 30 de persoane care se alătură unui chat vocal. Însă, Telegram că va crește „în curând”. Platforma va extinde chat-urile vocale pentru a susține evenimente live și alte funcții noi.

  Utilizatorii pot participa la apeluri video de grup pe telefon, precum și de pe tablete și computere. Pe aceste ultime dispozitive, Telegram va profita de ecranul suplimentar pe care îl oferă pentru a oferi o imagine mai bună a tot ceea ce se întâmplă. Mai exact, pe tablete utilizatorul poate deschide un panou lateral pentru a vizualiza pe ecran divizat, atât cu o grilă de participanți video, cât și cu o listă cu toți cei din apel.

  Telegram adaugă apeluri video de grup mai târziu decât mulți dintre rivalii săi. În aprilie 2020, Telegram a spus că va adăuga apeluri video de grup mai târziu în același an. Sfârșitul anului 2020 a venit și a plecat fără lansarea funcției.

  Pe aceeași temă, CEO-ul Telegram, Pavel Durov, a spus că telegram va lansa instrumentul cândva în luna mai. Evident, Telegram a ratat și acest termen, dar acum că apelurile video de grup sunt în sfârșit în aplicație, utilizatorii vor aprecia, cu siguranță, adăugarea.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.