More

  Telegram poate găzdui 1.000 de utilizatori în apelurile video

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Telegram poate găzdui 1.000 de utilizatori în apelurile video. Însă, doar 30 de utilizatori pot transmite video, însă ceilalți pot viziona stream-ul.

  Telegram poate găzdui 1.000 de utilizatori în apelurile video

  Telegram a extins funcția de apeluri video de grup lansată în iunie. Astfel, poate găzdui mai mulți participanți. Cea mai recentă versiune a aplicației de mesagerie permite acum până la 1.000 de persoane să se alăture unui apel video de grup. În timp ce numărul de participanți care pot difuza video de pe rămâne limitat la 30, încă 970 de persoane se pot loga și pot urmări stream-ul.

  Telegram a spus când a lansat pentru prima oară funcția, că planifica întotdeauna creșterea numărului de persoane care se pot alătura unui chat de grup. Telegram vrea să extindă apelurile vocale și video pentru a susține evenimente live.

  În noul anunț, compania a spus că va continua să crească limita. În plus, Telegram a actualizat funcția de mesagerie video. Astfel, utilizatorii pot viziona conținutul la o rezoluție mai mare. Utilizatorii pot partaja acum ecranul cu sunetul în timpul apelurilor video 1-la-1. De asemenea, pot seta mesajele pentru ștergere automată după o lună în loc de o zi sau o săptămână.

  Editorul media actualizat al Telegram reduce lățimea pensulei la mărire, permițând utilizatorilor să deseneze detalii mai fine în fotografii și videoclipuri. Alte funcții noi includ mai multe opțiuni de resetare a parolei și emoji animate. Pentru aplicația Android, cea mai recentă versiune include suport pentru viteze de redare de 0,5x, 1,5x și 2x, precum și noi animații de trimitere.

  Utilizatorii iOS vor avea acces la o nouă cameră în aplicație. Aceasta poate utiliza toate nivelurile de zoom ale dispozitivului precum și posibilitatea de a redirecționa mesaje către mai mulți destinatari.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.