More

  TikTok testează o nouă caracteristică în stil Snapchat

  TikTok testează o nouă caracteristică în stil Snapchat. Funcționalitățile TikTok au fost copiate de aproape toate platformele sociale. Însă, acum a venit rândul TikTok să se preia funcționalitățile.

  TikTok testează o nouă caracteristică în stil Snapchat

  Se pare că fiecare aplicație pentru rețelele sociale se îndreaptă spre adăugarea Stories, iar acum se pare că a venit rândul lui TikTok să o facă. Populara aplicație video experimentează o nouă funcție Stories. Funcția a fost evidențiată de Matt Navarra pe Twitter. Un purtător de cuvânt al TikTok a confirmat testul printr-un e-mail către The Verge.

  Noua funcție, numită pur și simplu „ TikTok Stories”. Se pare că funcționează similar cu alte astfel de funcții găsite pe Instagram sau Snapchat. Stories sunt afișate într-o bară laterală recent adăugată. Utilizatorii pot vedea aici poveștile postate de conturi pe care le urmăresc pe TikTok. Aceste povești sunt disponibile timp de 24 de ore înainte de a fi șterse automat.

  De asemenea, utilizatorii vor putea să reacționeze și să comenteze. Și, la fel ca pe Instagram și alte platforme, utilizatorii vor putea, de asemenea, să atingă fotografia de profil a unui utilizator pentru a încărca o poveste.

  TikTok descrie funcția din aplicație ca „un nou mod de a interacționa cu fanii”. Conform naturii aplicației TikTok, se pare că Stories suportă doar videoclipuri, nu imagini statice.

  „Ne gândim întotdeauna la noi modalități de a aduce valoare comunității noastre și de a îmbogăți experiența TikTok”, a scris un purtător de cuvânt al TikTok. „În prezent, experimentăm modalități de a oferi creatorilor formate suplimentare pentru a-și aduce ideile creative la viață pentru comunitatea TikTok.”

  Compania nu a furnizat niciun detaliu cu privire la cât de mult testează TikTok Stories și nici când am putea vedea o versiune mai largă. Cu toate acestea, o căutare rapidă pe Twitter relevă un număr de utilizatori TikTok care au obținut deja acces la funcție.

  Faptul că TikTok experimentează cu Stories nu este surprinzător. Stories este una dintre singurele constante în social media. Funcția este regăsită în platforme precum Instagram, Facebook, Linkedin, Pinterest, Netflix sau YouTube.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here