More

  Kingston este primul producător DRAM DDR5 validate pentru platformele Intel

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Kingston este primul producător DRAM DDR5 validate pentru platformele Intel, potrivit noilor informații. Kingston anunţă astăzi că viitoarele modele DDR5 UDIMMS au primit validare pentru platformele Intel. Acest lucru marchează prima și probabil cea mai importantă etapă în validarea compatibilității dintre soluțiile de memorie DDR5 de la Kingston și platformele Intel care utilizează memorii DDR5.

  Portofoliul de memorii DDR5 de la Kingston va fi primul dintr-o serie de soluții de memorii cu capacități mici sau mari. Diverse formate de memorie, care vin în sprijinul platformelor bazate pe DDR5 ce vor debuta în anul următor.

  În sprijinul lansării platformei, Kingston a furnizat peste 10.000 de unități DDR5 UDIMM către producătorii de plăci de bază și parteneri tehnologici. Prin sprijinirea timpurie a partenerilor, Kingston contribuie la stabilirea unei baze puternice pentru o lansare de succes.

  Kingston este primul producător DRAM DDR5 validate pentru platformele Intel

  De peste trei decenii, Kingston este brandul de memorii pe care clienții îl aleg pentru sistemele lor. La începutul acestei săptămâni, Kingston a anunțat că a fost clasat de TrendForce ca fiind cel mai mare furnizor de module DRAM din lume. Conform ultimelor clasamente stabilite în funcție de venituri.

  Acest lucru marchează cel de-al 18-lea an consecutiv în care compania ocupă primul loc și consolidează Kingston drept o forță în piață.

  Odată cu lansarea noii platforme, Kingston se pregătește să aducă o serie de module DDR5 cu îmbunătățiri ale performanței. Dar și integritatea datelor, densitatea și scalabilitatea, pentru anii următori.

  “Așteptăm cu nerăbdare să dezvăluim cel mai recent portofoliu de memorii DDR5 și am făcut investiții semnificative pentru această lansare”, a declarat Bernd Dombrowsky, VP Sales & Marketing, Kingston EMEA.

  “Prin aprovizionarea din timp cu componente în timpul unei pandemii globale și îmbunătățirea infrastructurii noastre de producție cu cele mai recente platforme DDR5, suntem capabili să susținem un volum mare de cereri.”

  Memoriile Kingston dispun de garanție pe viață, suport tehnic gratuit și o fiabilitate legendară.

  Kingston DDR5 UDIMMs
  Part NumberCapacitate şi Caracteristici
  KVR48U40BS8-1616GB DDR5-4800 UDIMM 1Rx8 1.1V
  KVR48U40BD8-3232GB DDR5-4800 UDIMM 2Rx8 1.1V

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.