More

  Samsung lansează The Freestyle – Videoproiector portabil și dispozitiv de divertisment

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung lansează The Freestyle, un videoproiector portabil și dispozitiv de divertisment. The Freestyle vine pentru prima dată cu acest tip de tehnologie și flexibilitate pentru a oferi o experiență de vizionare și divertisment optime celor care își doresc să ducă oriunde conținutul video și audio.

  Freestyle este un videoproiector, o boxă inteligentă și un dispozitiv de iluminare ambientală,. Toate avantajjele sunt încorporate într-un singur dispozitiv ușor și portabil. Când vine vorba de portabilitate, Freestyle cântărește doar 830 de grame. Acest lucru permite ca orice spațiu să poată fi schimbat cu ușurință într-un ecran.

  Freestyle are un suport versatil ce permite rotirea până la 180 de grade. Acest lucru permite utilizatorilor să urmărească videoclipuri de înaltă calitate oriunde. Videoproiectorul fi așezat pe masă, podea, perete sau chiar tavan – fără a fi necesar un ecran separat.

  The Freestyle vine cu funcții de auto-keystone și auto-leveling

  Acestea reprezintă tehnologia de vârf din industrie. Caracteristicile permit dispozitivului să-și ajusteze automat ecranul la orice suprafață, în orice unghi, oferind de fiecare dată o imagine perfect proporțională.

  În plus, funcția de focalizare automată îi permite lui Freestyle să afișeze o imagine clară pe orice suprafață, în orice unghi, până la 100 de inci în dimensiune. De asemenea, Freestyle are în componență un radiator dublu care permite un bass clar și profund, fără distorsiuni.

  Samsung lansează The Freestyle. Capacitatea sa de a reda sunetul la 360 ​​de grade le permite utilizatorilor să se bucure de o experiență sonoră de calitate cinematografică, indiferent unde se află.

  Samsung lansează The Freestyle

  The Freestyle este compatibil cu baterii externe care acceptă USB-PD și ieșire de 50 W/20 V. Astfel, utilizatorii pot să-l ia cu ei oriunde, indiferent dacă sunt în mișcare, într-o excursie în camping sau alte locuri.

  The Freestyle este primul ecran portabil care funcționează atunci când este conectat la o priză standard E26. Nu mai e nevoie de cablare suplimentară, pe lângă compatibilitatea cu opțiunea clasică a prizei de perete.

  Samsung lansează The Freestyle – Ce mai poți face cu el

  The Freestyle oferă un efect de iluminare ambientală datorită funcției „ambient mode” și capacului translucid al obiectivului. The Freestyle este, de asemenea, o boxă inteligentă, care analizează muzica pentru a asocia efecte vizuale care pot fi proiectate pe perete, podele și oriunde altundeva.

  The Freestyle oferă funcțiile Smart TV disponibile pe televizoarele inteligente Samsung, cu servicii de streaming încorporate și funcții de mirroring și casting compatibile atât cu dispozitivele mobile Android, cât și cu iOS.

  Este primul proiector portabil din industrie care este certificat de către principalii parteneri OTT la nivel mondial, oferind utilizatorilor cea mai bună experiență de vizionare a conținutului. Este, de asemenea, primul proiector care include control vocal în câmp îndepărtat, permițând utilizatorilor să aleagă asistenții vocali preferați atunci când folosesc dispozitivul fără mâini.

  The Freestyle va fi prezentat în timpul CES 2022 în perioada 5 – 7 ianuarie. Gadgetul va fi disponibil pentru precomandă online pe piața din SUA pe 4 ianuarie. Disponibilitatea se va extinde pe alte piețe globale în următoarele luni.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.