More

  Abonamentele de călătorie pe liniile de suprafață, disponibile prin 24pay

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Locuitorii din regiunea București-Ilfov se pot bucura de un nou serviciu digital disponibil în aplicația 24pay: abonamente de călătorie integrate pentru călătoriile pe liniile de suprafață cu autobuzul, troleibuzul sau tramvaiul și trenul în zona metropolitană București-Ilfov.

  Astfel, începând de astăzi vor fi disponibile în aplicație abonamente integrate de 1, 6 sau 12 luni pentru călătorii pe liniile de suprafață și cu trenul, pe linia Gara de Nord-Otopeni. Utilizatorii pot plăti abonamentele cu cardul direct din aplicație, fără a mai pierde timp prețios la casele de bilete. Activarea acestui serviciu  este posibil prin parteneriatul 24pay cu operatorul STB, care administrează Sistemul Automat de Taxare. Acest sistem include și ceilalți operatori din aria metropolitană București – Ilfov: Serviciul Transport Voluntari (STV SA), Ecotrans STCM SRL, Regio Serv Transport SRL, precum și operatorii feroviari CFR Calatori și TFC, care operează curse regulate pe ruta Gara De Nord – Otopeni.

  Aplicația 24pay este o soluție de plată digitală pentru transportul în comun cu prezență în 18 orașe din România, dezvoltată de compania PTP Online și deținută de PayPoint România. În luna octombrie 2022 a fost lansat și serviciul de plăți facturi în aplicație, prin care utilizatorii din toată țara pot să achite ușor și rapid utilitățile și facturile pentru servicii financiare sau telefonie mobilă. Plățile pentru plata facturilor, dar și pentru achiziționarea biletelor și abonamentelor de călătorie sunt derulate în baza parteneriatului încheiat cu Banca Transilvania.

  „Așa cum am mai spus, obiectivul nostru principal este să oferim o soluție de plată digitală completă și accesibilă tuturor românilor, iar lansarea acestui nou serviciu este un exemplu foarte bun pentru viziunea pe care o avem pentru 24pay. Suntem într-un proces activ de transformare și dezvoltare a aplicației, iar în curând vom adăuga noi servicii gândite pentru a ușura accesul utilizatorilor la produse și servicii financiare și de entertainment.” – a declarat Utku Ogrendil, CEO PayPoint Services.

  Peste 1.000.000 de descărcări ale aplicației 24pay au fost până acum înregistrate în magazinele online de aplicații. Utilizatorii se vor putea bucura în curând de alte noi servicii adăugate, dar și de un redesign al aplicației.  

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.