More

  SPLASH intră în competiție cu Uber și Bolt

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Start-up-ul românesc SPLASH a adăugat, la finalul acestui an, serviciul de ride-hailing în portofoliul de soluții de transport alternativ. SPLASH devine, astfel, încă un jucător pe această piață, pe lângă Uber sau Bolt. 

  Lansarea serviciul de ride-hailing vine ca răspuns la nevoile și problemele actuale ale pieței de transport alternativ din România, precum și ca urmare naturală a dezvoltării brandului de închiriere de trotinete. 

  Cu o investiție estimată la peste 1 milion de euro în primul an, SPLASH țintește să ajungă la 50.000 utilizatori activi doar pe serviciul de ride-hailing, până la finalul lui 2023.

  Splash își propune să schimbe direcția actuală a pieței printr-o abordare mai personală și mai apropiată de nevoile consumatorilor și partenerilor. Serviciile vor avea la bază o filosofie nouă, care pune accent pe normalitate, corectitudine și calitate, pentru o experiență bună pentru toate părțile implicate.

  Brandul colaborează deja cu peste 2.000 de șoferi în București, dar și în alte orașe, precum Bacău, Constanța și Cluj, fiind în plin proces de dezvoltare a bazei de șoferi în toată România.

  Vorbim de o piață unde contactul se face direct între client și partener, dar asta nu înseamnă că pentru integratorul de soluții, adică aplicația de ride-sharing, nu există responsabilitate. Nu putem controla 100% ce se întâmplă, dar ne dorim să aducem plus valoare față de jucătorii existenți pe piață prin ascultarea activă a problemelor clienților noștri și suport pentru rezolvare, un proces de selecție și control mai bine pus la punct, dar și pentru șoferi, prin comisioane mai mici și campanii de susținere.”, a declarat Cosmin Doroftei, cofondator & CEO SPLASH. 

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.