More

  Inovații Samsung pentru un trai sustenabil

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung a anunțat o serie de inovații menite să aducă noutăți în ceea ce privește alegerea consumatorilor de a avea un trai sustenabil. Cu servicii precum SmartThings Energy, care stabilesc noi standarde privind eficiența energetică, cele mai noi electrocasnice Samsung permit utilizatorilor să economisească atât energie, cât și bani.

  Împreună cu tehnologiile care includ un nou ciclu de spălare și un filtru care reduce semnificativ emisiile de microplastic ale mașinilor de spălat, cele mai recente progrese Samsung ajută consumatorii să își reducă, mai ușor ca niciodată, impactul asupra mediului pentru a susține sănătatea planetei.

  „Tehnologiile pe care le dezvăluim la CES 2023 plasează sustenabilitatea în centrul experienței de utilizare. Ambiția noastră este să devenim cel mai eficient brand de electrocasnice din lume, iar cele mai recente produse și parteneriate ale noastre vor ajuta la transformarea în realitate a vieții sustenabile pentru tot mai mulți oameni și comunități.”, a declarat Moohyung Lee, Vicepreședinte Executiv și Șef al echipei de R&D în divizia de Digital Appliances Business a Samsung Electronics.

  SmartThings maximizează economiile de energie

  Cu peste 80 de milioane de dispozitive conectate, platforma SmartThings continuă să se extindă în timp ce le oferă utilizatorilor mai multe modalități de a-și reduce amprenta de carbon acasă.

  Acum, funcția AI Energy Mode din SmartThings Energy este mai puternică, oferind suport pentru mai multe dispozitive și regiuni, înregistrând totodată economii mai mari de energie. Acesta include economii suplimentare de energie cu până la 15% pentru frigiderele compatibile și cu până la 20% mai multe economii pentru aparatele de aer condiționat compatibile.

  Prima certificare Smart Home Energy Management Systems (SHEMS) din industrie

  Eforturile Samsung de a îmbogăți și extinde SmartThings Energy au determinat Agenția pentru Protecția Mediului din SUA (EPA) să acorde companiei Samsung prima certificare din industrie pentru Smart Home Energy Management Systems (SHEMS). Certificarea recunoaște electrocasnicele și serviciile inteligente care gestionează și automatizează dispozitivele conectate pentru a ajuta consumatorii să obțină informații despre utilizarea energiei, inspirând astfel un comportament responsabil de economisire a energiei, care ajută la reducerea costurilor și contribuie la facilitarea măsurilor de răspuns la cerere care reduc stresul asupra rețelei.

  De asemenea, EPA a acordat modelului de bază din categoria aparatelor electrocasnice Samsung 260 de certificări ENERGY STAR®, printre care și 43 de recunoașteri la categoria “Most Efficient”. Samsung ocupă poziția de lider de mai bine de un deceniu în topul premiilor ENERGY STAR, fiind și unul dintre puținii câștigători ai prestigiosului premiu pentru angajamentul corporativ ENERGY STAR.

  Transformarea Net Zero Homes în realitate – oferă gospodăriilor cea mai bună eficiență energetică

  Pentru a permite mai multor oameni să se bucure de independență energetică acasă, Samsung a dezvăluit următoarea etapă a inițiativei Net Zero Home: Proiectul Smart City, dezvoltat în parteneriat cu Siemens. Prin proiectul Smart City cele două companii vor înființa o comunitate de locuințe sustenabile în Sterling Ranch, Colorado și vor construi 12.000 de case pentru aproximativ 30.000 de locuitori.

  SmartThings Energy va servi drept platforma energetică principală a comunității, iar aparatele Samsung le vor oferi rezidenților informații în timp real despre utilizarea energiei, a apei și a gazelor naturale. Întreaga comunitate va dispune de panouri solare și baterii de uz casnic ce vor produce și stoca energie, în timp ce aparatele electrocasnice eficiente din punct de vedere energetic vor reduce energia și vor monitoriza utilizarea apei pentru a economisi resurse.

  Tehnologiile Samsung, susținute de soluțiile pentru infrastructură de la Siemens, împreună cu soluțiile pentru case inteligente și optimizarea consumului de energie de la Resideo Technologies, vor ajuta locuitorii din Sterling Ranch să se bucure de un stil de viață net-zero.

  Colaborarea Samsung alături de compania furnizoare de soluții de automatizare Resideo se extinde dincolo de Smart City Project. De asemenea, compania lucrează cu Resideo pentru a-și integra aparatele cu soluțiile de rețea inteligentă Resideo prin programe de economisire a energiei în California și Texas. Parteneriatul va ajuta la pregătirea mai multor comunități pentru rețelele inteligente, optimizând în același timp răspunsul la cerere și extinzând și mai mult economiile SmartThings Energy. În pas cu partenerii săi valoroși, Samsung pune bazele unui viitor în care comunitățile și casele net zero vor deveni realitate.

  Abordarea directă a microplasticelor cu tehnologia „Less Microfiber”

  În timp ce reducerea impactului dispozitivelor și caselor este vitală pentru crearea unui viitor sustenabil, există și alte riscuri clare și prezente pentru mediu, care necesită atenția noastră. Acesta este motivul pentru care, de mai bine de un an, Samsung și Patagonia colaborează pentru a aborda provocarea deversării microplasticelor în timpul procesului de spălare a rufelor și a poluării oceanelor și a altor ape.

  Noul ciclu de spălare Less Microfiber de la Samsung este produsul acestei colaborări. O descoperire în lupta împotriva microplasticelor, Less Microfiber reduce emisiile de microplastice din ciclul de spălare cu până la 54%. Acum disponibil în Europa, noul ciclu de spălare va fi lansat în curând la mașinile de spălat compatibile din SUA și Coreea sub formă de actualizare prin rețea.

  La fel ca în cazul ciclului de spălare Less Microfiber, filtrul pentru mașina de spălat rufe nou dezvoltat de Samsung și Patagonia are potențialul de a avea un impact real asupra sănătății ecosistemelor acvatice. Acest filtru extern special reduce emisiile de microplastic, împiedicându-le să ajungă în ocean la sfârșitul ciclului de spălare. Acesta va fi disponibil pentru anumite mașini de spălat din Europa începând cu a doua jumătate a anului 2023 și va fi adaptat la toate mașinile de spălat, indiferent de marcă.

  Cele mai recente inovații Samsung în materie de mașini de spălat le oferă oportunitatea utilizatorilor să reducă deșeurile de mediu în anii următori. De exemplu, garanțiile de 20 de ani ale mașinilor de spălat și frigiderelor urmăresc acest scop. Acoperind tehnologiile Digital Inverter ale acestor electrocasnice, garanțiile conduc la reduceri suplimentare ale deșeurilor prin extinderea duratei de viață a mașinilor de spălat și frigiderelor Samsung. Frigiderele personalizate vin cu opțiunea schimbării panourilor exterioare, oferindu-le utilizatorilor șansa unui nou design pe același device, fără să fie nevoiți să îl schimbe.

  Prin colaborare strânsă, progrese tehnologice și angajamentul de a deveni cel mai eficient brand de electrocasnice din lume, Samsung își propune să deschidă calea spre un viitor mai sustenabil. Vizitați Samsung.com pentru a afla mai multe despre inovațiile ecologice pe care Samsung le prezintă la CES 2023.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.