Unul din patru clienţi Samsung vrea un Galaxy S6 auriu

Cristian Gănescu
- 6.05.2015, 20:21 în Smartphones
0

SHARES

Samsung a înregistrat o cerere fără precedent pentru versiunile aurii ale dispozitivelor Galaxy S6 şi Galaxy S6 Edge.

În ultima vreme este o febră a aurului, cu mult mai mare ca cea care a cuprins vestul sălbatic, în filmele western, care rulau până nu demult. Însă acestă febră a cuprins pe nimeni alta decât piaţa smarphone-urilor, de această dată fiind vorba de clienţii Samsung.

Unul din patru clienţi Samsung au optat pentru versiunea aurie a dispozitivelor recent lansate, ceea ce a produs un deficit al stocurilor în toată Europa, pentru respectivele dispozitive.

Aurul a depăşit versiunile tradiţionale de alb şi negru, o turnură care a surprins chiar şi compania Samsung şi a dus la o presiune pe producţie, pentru a ţine pasul cu cererea.

Apple a adoptat de multă vreme această culoare în momentul în care cererea pentru acest tip de dispozitive a crescut semnificativ. iPhone 5s a fost primul dispozitiv auriu care a fost lansat, fiind primit cu braţele deschise, mai ales pe piaţa din China.

Fără doar şi poate, vorbim despre un nou trend al pieţei, care câştigă tot mai mult teren şi se manifestă tot mai agresiv şi în procesul de producţie şi design al companiilor.

Când vine vorba despre estetică şi culori, clienţii devin din ce în ce mai pretenţioşi. Pe o piaţă care este atât de saturată, diferenţele de performanţe nu mai sunt atât de evidente, iar materialul şi culorile ajung să fie un factor DECISIV.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!