More

  Conectarea la o reţea Wi-Fi securizată

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Data viitoare când călătoreşti şi rămâi fără date mobile, dar te afli într-un loc în care există conexiune Wi-Fi, aminteşte-ţi de aceste trucuri. Conectarea la o reţea Wi-Fi securizată nu e chiar atât de complicată.

  Trebuie să citeşti de urgenţă un email legat de muncă? Trebuie să accesezi Google Maps ca să stabileşti un itinerariu? Iată câteva sugestii care te ajută să te conectezi la o reţea Wi-Fi securizată.

  De cele mai multe ori, orice spaţiu public cu reţea Wi-Fi securizată îţi va da o parolă. Atât timp cât vei fi unul dintre clienţi. În cazul în care restaurantul este închis sau nu vrei să cumperi ceva de acolo, este important să ştii cum anume poţi accesa conexiunea Wi-Fi.

  Citeşte şi: Cum îmbunătăţeşti semnalul Wi-Fi

  Vei observa că parolele la Wi-Fi-urile din spaţiile publice nu sunt greu de spart sau foarte sigure. Este uşor să ghiceşti care este parola corectă, ba chiar să o şi memorezi.

  Cei de la Reddit Life Pro Tips au alcătuit o listă cu sugestii care te pot ajuta să te conectezi la o reţea Wi-Fi securizată. De regulă, restaurantele şi magazinele stabilesc o parolă legată de nume sau loc.

  Citeşte şi: Codul secret prin care testezi smartphone-ul înainte să îl cumperi

  Conectarea la o reţea Wi-Fi securizată

  Iată lista cu trucurile care ar putea funcţiona atunci când nu ai acces la Internet:

  » numărul de telefon al magazinului / restaurantului / cafenelei, cu prefixul zonei, dar fără cratimă.
  » adresa
  » numele magazinului / restaurantului / cafenelei
  » un lucru popular din restaurant / magazin
  » numele locaţiei scris de la sfârşit la început
  » parole implicite ( ex: admin, parola, asdf1234, 12345678, etc.)
  » bani

  De multe ori, proprietarii nu vor să schimbe parola generică, aşa că poţi încerca şi admin, administrator, adminpass / adminparola sau password / parola.

  Desigur, nu îţi poate garanta nimeni că aceste trucuri vor funcţiona. Dar este o modalitate care ţi-ar putea fi de real folos atunci când vei dori să te conectezi la o reţea Wi-Fi securizată. Dacă ai mai multe sugestii, le aşteptăm la secţiunea de comentarii.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.