More

  Samsung Galaxy S7 Edge – Specificaţii, lansare şi concept

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung ne-a surprins plăcut cu flagship-ul Samsung Galaxy S6 Edge Plus şi phablet-ul Galaxy Note 5 şi, deşi mai avem de aşteptat aproximativ un an până la lansarea Galaxy S7, asta nu determină designerii să nu producă concepte ale dispozitivului.

  Odată cu lansarea Galaxy S6, Samsung a reuşit să scape de eticheta pe care o avea din cauza dispozitivelor plasticoase pe care le lansase anterior.

  Potrivit publicaţiei Sud-Coreene ETNews, Samsung se pregăteşte deja pentru lansarea Galaxy S7 Edge. Dacă este să luăm în calcul tradiţia lansărilor smartphone-urilor Samsung, normal ar fi să mai aşteptăm un an de zile până la un produs finit.

  Citeşte şi: Smartphone-ul de hârtie cu display ce nu consumă energie electrică

  Există zvonuri potrivit cărora Samsung va merge în continuare pe varianta ecranului curbat, dar că vor exista modificări radicale în cazul Galaxy S7 şi că noile metode de producţie vor debuta în 2016.

  Alte publicaţii coreene au lansat ideea că Samsung are în vedere producţia de display-uri OLED pentru a oferi o mai mare flexibilitate şi rezistenţă smartphone-ului Galaxy S7 Edge.

  Citeşte şi: Codul secret prin care testezi smartphone-ul înainte să îl cumperi

  Între timp, Android Authority a sugerat faptul că Samsung ar putea iniţia scanarea irisului o dată cu lansarea Galaxy S7 Edge, concept la care compania lucrează deja cu Institutul Stanford Tesearch pentru a putea fi utilizat pe smartphone-urile următoarei generaţii.

  Potrivit Stanford Research Institute, tehnologia de scanarea irisului este de 1000 de ori mai sigură decât scanarea amprentei.

  Galaxy S7 – posibile specificaţii

  În afară de zvonurile despre display, există zvonuri potrivit cărora va fi inclusă o memorie de 6 GB de RAM, smartphone-ul va veni cu o cameră de 20 MP, cu ecran cu rezoluţie 4K.

  Desigur, pe măsură ce ne vom apropia de data de lansare oficială în 2016, cel mai probabil vom afla mult mai multe informaţii legate de Galaxy S7 Edge.

  Până atunci, nu ne rămâne decât să vedem ce poate să ne ofere în continuare dispozitivul Samsung Galaxy S6 Edge Plus, proaspăt lansat de companie împreună cu Galaxy Note 5.

  Citeşte şi: TESTUL APEI pentru Galaxy Note 5, S6 Edge Plus şi iPhone 6 Plus

  Într-un material ce urmează să fie publicat, vă vom prezenta toate datele legate de bateria dispozitivului şi opţiuni prin care puteţi să vă bucuraţi la maximum de Samsung Galaxy S6 Edge Plus, chiar şi atunci când bateria dă semne că vă lasă baltă.

  Concept Galaxy S7 Edge

  Mesut G Design a creat un concept al smartphone-ului Samsung Galaxy S7 Edge păstrând ecranul curbat pe ambele părţi, dar prezicând schimbări considerabile în ceea ce priveşte designul care va fi unul mult mai subţire în partea de sus şi în partea de jos a dispozitivului.

  11992069_690159074419394_478783166_n

   

  De asemenea, conceptul acestuia mai ia în calcul posibilitatea de a fi mutată camera pe partea stângă a dispozitivului, iar butonul de HOME ar putea dispărea definitiv.

  12007258_690159071086061_133440405_n

   

  Samsung este pionierul ecranului curbat, iar din toate conceptele de Galaxy S7 Edge de până acum, cel al lui Mesut de apropie cel mai mult de realitate.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.