More

  Transformă orice ceas banal într-un smartwatch

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Iubitorii ceasurilor tradiţionale, respectiv altele decât smartwatch-uri, nu mai sunt nevoiţi să sacrifice ceasul pentru a beneficia de tehnologie.

  Chronos este un disc de mici dimensiuni, care se montează pe spatele ceasului convenţional şi care care oferă mai multe funcţionalităţi ale unui smartwatch, fără să te forţeze să alegi o platformă.

  Citeşte şi: 6 motive pentru care ai nevoie de un antivirus pentru dispozitivele tale

  Chronos are numai 3mm grosime şi un diametru de 33mm. Acesta se fixează pe spatele ceasului cu ajutorul tehnologiei microaspiraţiei. Dispozitivul are o aplicaţie companion pentru iOS sau Androidceea ce înseamnă că este disponibil pentru toată lumea, mai puţin pentru cei care folosesc sistemul de operare Blackberry.

  Dispozitivul este rezistent la apă, iar cu ajutorul tehnologiei Bluetooth 4.0 acesta oferă diferite notificări. Va vibra uşor atunci când primeşti un email nou sau un mesaj text şi va lumina, dacă doreşti avertisment vizual.

  chronos

  Chronos are şi un accelerometru, care va oferi câteva date despre fitness, prin urmărirea mişcărilor tale, pe parcursul zilei. Bateria oferă o perioadă de funcţionare de 36 de ore, aproximativ cât oferă şi un Apple Watch sau un dispozitiv Android Wear.

   

  Chronos

  Compania spune că dispozitivul poate fi aplicat pe 80% dintre ceasurile aflate acum pe piaţă. Preţul Chronos este de 99 dolari, deci este destul de accesibil.

  Citeşte şi: Cum prelungeşti durata de viaţă a bateriei telefonului

  Din păcate, este disponibil numai pentru precomandă, iar livrările vor începe în primăvara lui 2016. Până atunci, cel mai probabil noile dispozitive smartwatch vor beneficia de şi mai multe funcţionalităţi.

  Cu toate acestea, este un pas înainte pentru cei care nu se pot despărţi de ceasurile tradiţionale, dar vor totuşi să nu fie lăsaţi în urmă, iar Chronos oferă tocmai acest lucru.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.