More

  Îmbracă-te ca să impresionezi: Prima întâlnire şi interviul de angajare

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Dacă în liceu obişnuiai să te îmbraci cu haine negre, iar părinţii tăi îţi repetau în nenumărate rânduri că nu înţeleg de ce faci asta, ei bine, acum poţi să le explici care era motivul.

  Un nou studiu a dezvăluit că negrul te face să pari mai atrăgător, mai inteligent şi mai încrezător în forţele proprii, aşa că nu este de mirare de ce îţi place culoarea neagră atât de mult.

  Negrul ar mai putea avea, de asemenea, legătură cu moartea şi jalea, dar este cert că dacă într-o mare de oameni eşti îmbrăcat în negru, ai şanse mult mai mari să fii sesizat, să capeţi încrederea celor din jur şi să ţi se deschidă mult mai uşor uşile.

  Citeşte şi: Mark Zuckerberg anunţă provocarea personală pentru 2016

  La studiu au participat 1.000 de persoane pentru a afla care sunt culorile cu care îşi asociază cel mai des anumite calităţi. Negrul a fost, fie pe primul fie pe al doilea loc, cu conotaţiile pozitive, precum atracţia sexuală sau inteligenţa. 66% dintre femei au aflat că negru este atrăgător, iar 46% dintre bărbaţi au preferat hainele negre pe femei, de asemenea.

  Roşul a fost a doua cea mai populară culoare, asociată cu încrederea şi asertivitatea. Aproximativ 12% dintre respondenţi au asociat culoarea roşie cu inteligenţa, dar majoritatea persoanelor au legat-o de aroganţă.

  Dacă roşu este pe primul loc atunci când este specificată aroganţa, tot la acest capitol, portocaliul ocupă locul 2, galbenul locul 3, iar pe locul 4 regăsim mov.

  Citeşte şi: Samsung trage un semnal de alarmă cu privire la anul 2016

  Încrederea este inspirată în mod special de negru, care este pe primul loc, roşu pe locul 2, albastru pe locul 3 şi mov pe locul 4.

  Dacă iubeşti culoarea roz, ai face bine să ţii pentru tine acest aspect. Asta pentru că, pentru public, rozul este o culoare pufoasă, frivolă, nepotrivită pentru multe ocazii sociale şi sugerează chiar lipsa de inteligenţă.

  „Nu primeşti niciodată o a doua şansă pentru a face o primă impresie bună.” Oamenii te judecă din primele secunde în care te văd şi va trebui să ai un arsenal impresionant pentru a-i determina să îşi facă o impresie bună despre tine.

  La ocazii cum sunt interviurile de angajare trebuie să pari încrezător, iar dacă vrei să arăţi acest lucru, ai face bine să alegi să te îmbraci în negru.

  Citeşte şi: Ford anunţă suportul Android Auto pentru vehiculele sale

  Culoarea roşie este excitantă şi sugerează pasiune, agresivitate şi aroganţă, aşa că dacă vrei să laşi o impresie bună, nu o îmbrăca niciodată la prima întâlnire sau la un interviu de angajare. Poţi opta în schimb pentru un albastru deschis atunci când eşti invitat în oraş, pentru că sugerează calm, echilibru şi seninătate.

  48% dintre femei preferă bărbaţii care poartă albastru, în vreme ce culoarea portocalie este considerată neatrăgătoare.

  Aşadar, care este culoarea pe care o îmbraci cel mai des şi cum te face aceasta să te simţi?

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.