Cum îmbunătăţeşti semnalul Wi-Fi din casa ta cu o doză de bere

Mădălina Gănescu
de - acum 2 ani în Online

Nici nu îmi mai aduc aminte când a fost ultima dată când am conectat cu cablu ce internet la laptop pentru a avea parte de o experienţă online cât de cât decentă.

Totuşi, există situaţii în care, pur şi simplu nu te poţi bucura cum trebuie de semnalul Wi-Fi, motivele fiind uneori dintre cele mai banale. Un router wireless mai scump nu este întotdeauna cea mai bună soluţie.

Am mai atins subiectul acesta de câteva ori în trecut, spunându-vă Cum îmbunătăţiţi semnalul Wi-Fi, Care sunt trucurile prin care vă puteţi conecta la o reţea Wi-Fi securizată sau Cum să aveţi un Wi-Fi cu o acoperire de două ori mai mare.

De curând, am descoperit un truc uimitor, care nu necesită decât o doză de bere (desigur, goală) pentru a îmbunătăţi semnalul Wi-Fi, chiar dacă multe persoane pun la îndoială această soluţie.

Caută accesorii şi huse potrivite pentru telefonul tău Samsung

Aşa cum a explicat utilizatorul KipKat în luna octombrie 2013, într-un video de pe YouTube, care a ajuns viral pe internet, nu trebuie decât să speli doza de bere şi să o tai într-o anumită manieră, după care să o implementezi pe antenele routerului.

Astfel, vei putea să îmbunătăţeşti semnalul wireless din casa ta, fără să fii nevoit să faci costuri suplimentare. Înainte de a pune în aplicare acest truc, află Cum definim un router perfect pentru casa ta şi asigură-te că acesta este aşezat corespunzător, astfel încât să eviţi punctele moarte în care nu pătrunde semnalul.

Află alte 3 metode care sporesc securitatea routerului de acasă şi Cum îţi protejezi routerul wireless de viruşi.

Comentarii

comentarii

VIDEO
ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ