More

  Cum îmbunătăţeşti semnalul Wi-Fi din casa ta cu o doză de bere

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Nici nu îmi mai aduc aminte când a fost ultima dată când am conectat cu cablu ce internet la laptop pentru a avea parte de o experienţă online cât de cât decentă.

  Totuşi, există situaţii în care, pur şi simplu nu te poţi bucura cum trebuie de semnalul Wi-Fi, motivele fiind uneori dintre cele mai banale. Un router wireless mai scump nu este întotdeauna cea mai bună soluţie.

  Am mai atins subiectul acesta de câteva ori în trecut, spunându-vă Cum îmbunătăţiţi semnalul Wi-Fi, Care sunt trucurile prin care vă puteţi conecta la o reţea Wi-Fi securizată sau Cum să aveţi un Wi-Fi cu o acoperire de două ori mai mare.

  De curând, am descoperit un truc uimitor, care nu necesită decât o doză de bere (desigur, goală) pentru a îmbunătăţi semnalul Wi-Fi, chiar dacă multe persoane pun la îndoială această soluţie.

  Caută accesorii şi huse potrivite pentru telefonul tău Samsung

  Aşa cum a explicat utilizatorul KipKat în luna octombrie 2013, într-un video de pe YouTube, care a ajuns viral pe internet, nu trebuie decât să speli doza de bere şi să o tai într-o anumită manieră, după care să o implementezi pe antenele routerului.

  Astfel, vei putea să îmbunătăţeşti semnalul wireless din casa ta, fără să fii nevoit să faci costuri suplimentare. Înainte de a pune în aplicare acest truc, află Cum definim un router perfect pentru casa ta şi asigură-te că acesta este aşezat corespunzător, astfel încât să eviţi punctele moarte în care nu pătrunde semnalul.

  Află alte 3 metode care sporesc securitatea routerului de acasă şi Cum îţi protejezi routerul wireless de viruşi.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.