More

  Căştile care traduc în alte limbi, ideale pentru oamenii de afaceri

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Acest mic dispozitiv este creat pentru a traduce discursurii în alte limbi, astfel încât purtătorul să poată înţeleagă tot ce se discută.

  Nu toate persoanele cunosc mai multe limbi străine, iar unele nu stăpânesc nici măcar limba de circulaţie modială, iar acest dispozitiv care poate să traducă discursuri ar putea fi un dar de la Dumnezeu pentru situaţiile în care nu există niciun translator în împrejurimi.

  Dispozitivul pilot este programat să fie lansat cu capacitatea de a traduce din engleză, spaniolă, italiană şi franceză. Mai exact, interlocutorii care nu vorbesc aceeaşi limbă trebuie să poarte câte o cască setată pe aceeaşi limbă de comunicare şi care este controlată prin intermediul unei aplicaţii pe smartphone.

  Casca funcţionează extrem de eficient şi arată aproape la fel cu Universal Translator purtat de personajele din Star Trek pentru a înţelege limba extratereştrilor. Tehnologia a fost creată de Waverly Labs. Potrivit firmei, „acest mic dispozitiv wearable foloseşte tehnologia de traducere care le permite la două persoane să vorbească limbi diferite, dar să se înţeleagă clar una cu cealaltă.”

  image004.png

  După lansarea iniţială, compania speră să extindă suportul pentru limbi, incluzând limbile din Africa, Asia de Est, semiticii, araba, hindi şi slava.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here