More

  Facebook a fost blocat în Vietnam în timpul vizitei lui Barack Obama

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  În perioada petrecută de preşedintele Statelor Unite ale Americii în Vietnam, Facebook a căzut, iar aceasta nu a fost un accident.

  Datele furnizate de Access Now, care „luptă cu închiderea internetului în întreaga lume”, sugerează că Vietnam a tăiat accesul la Facebook tuturor utilizatorilor în timpul vizitei lui Barack Obama.

  Access Now spune, de asemenea, că nu este pentru prima dată când Facebook a fost o unealtă guvernamentală, pentru că a mai fost închis în China şi Irak, ba chiar şi în India. În plus, faptul că Facebook nu a funcţionat în timpul vizitei lui Barack Obama în Vietnam, este potrivit organizaţiei un motiv în plus să credem că nu a fost un accident.

  Iar dacă vizita lui Obama a fost într-adevăr motivul pentru care Facebook a căzut în Vietnam, atunci se explică gluma făcută de Bourdain în tweet-ul său în care nu menţionează nicio secundă despre preşedinte: „Scăunel de plastic, fidea ieftină, dar delicioasă, bere rece Hanoi.”

  screenshot-2016-05-27-16-08-52

  „Căderile de internet nu ar trebui să fie permise să devină ceva normal”, scrie Access Now pe website-ul organizaţiei, potrivit Tech Crunch. „De cele mai multe ori făcute în numele siguranţei publice, aceste căderi duc la interzicerea accesului la informaţii de ordin vital”.

  Facebook a fost pentru prima dată blocat în Vietnam atunci când reţeaua socială a devenit populară în Sud-Est-ul Asiei în urmă cu aproximativ 5 ani de zile.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.