More

  Oculus adaugă streaming live de pe Samsung Gear VR pe Facebook şi numai

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Oculus a dezvăluit un număr de noi funcţii software şi îmbunătăţiri pe care le adaugă pe propriul dispozitiv Oculus Rift, împreună cu Samsung Gear VR. Mai exact, cea mai mare îmbunătăţire adusă este o modalitate prin care pot fi transmise live jocurile jucate de pe Gear VR pe contul tău Facebook.

  Când joci un joc pe dispozitivul de realitate virtuală Gear VR şi vrei să începi să transmiţi live gameplay-ul tău, tot ce trebuie să faci este să selectezi funcţia „Livestream to Facebook” din Meniul Universal.

  După asta, gameplay-ul tău va fi văzut de prietenii tăi pe Facebook. Această funcţie este în prezent disponibilă pe Gear VR în afara Statelor Unite ale Americii, dar va ajunge şi în SUA şi alte pieţe în următoarele săptămâni.

  Atât deţinătorii de Gear VR, cât şi de Oculus Rift din Statele Unite pot folosi acum Oculus Voice în limba engleză. Aceasta permite utilizatorilor să lanseze şiruri de căutări în Oculus Home cu vocea lor pentru a-i ajuta să găsească jocuri şi aplicaţii.

  Deţinătorii Oculus Rift şi Gear VR mai trebuie să ştie că a fost lansat şi Oculus Events, de asemenea pentru vorbitorii de limba engleză. Astfel, utilizatorii pot găsi evenimente publice precum campionate şi jocuri multiplayer şi pot interacţiona cu ceilalţi în Gear VR.

  Dacă deţii un Gear VR, poţi verifica update-ul Oculus Room 1.2. De acum, vei putea chiar să vizionezi video-uri la 360 de grade din Rooms. Ce trebuie să mai ştii este că de acum vei avea şi suport pentru vizionarea videoclipurilor din Vimeo. Compania spune că în perioada următoare Gear VR va primi şi mai multe îmbunătăţiri.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.