More

  Procesul secolului: Park Geun-hye a fost pusă sub acuzare în scandalul de corupţie Samsung

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Park Geun-hye, fost Preşedinte al Coreei de Sud, a fost oficial pusă sub acuzare de Curtea Constituţională pentru dare de mită şi acuzaţii de corupţie într-un caz ce implică direct Samsung.

  Scandal de corupţie Samsung: Ceea ce părera iniţial o dispută lipsită de însemnătate s-a dovedit într-un final a fi o o problemă extrem de serioasă. Preşedintele Park s-a folosit de un prietenul şi confidentul din copilărie, Choi Soon-sil, să intevină în probleme de siguranţă naţională.

  După 92 de zile de proteste şi nesiguranţă, s-a dat verdictul care a pus-o sub acuzare pe Park Geun-hye. Lee Jae-yong, moştenitorul Samsung a fost arestat la începutul acestei luni pentru că le-a dat mită lui Park şi Choi pentru a fi acceptată şi trecută cu vederea împerecherea a două companii afiliate Samsung.

  Deşi soarta sa rămâne neclară, acum că Park este găsită oficial vinovată sub aceleaşi acuzaţii de luare de mită pentru care a fost arestată, lucrurile nu par a fi prea fericite nici pentru Lee.

  Lee Jae-yong este în prezent Vicepreşedinte Samsung Electronics, dar neoficial este considerat şeful de facto a Samsung Group, cel mai mare conglomerat de business din Coreea de Sud. Procesul lui este aşteptat să se desfăşoare pentru cel puţin câteva luni de zile.

  Procesul secolului: Vicepreşedintele Samsung neagă acuzaţiile cu privire la procesul de luare de mită

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.