More

  Elon Musk șterge conturile Facebook Tesla și SpaceX, după o provocare pe Twitter

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Elon Musk le-a dat de înțeles fanilor de pe Twitter că ”nu știa” de existența paginilor de Facebook Tesla și SpaceX. Mai mult decât atât, când a fost atenționat de un utilizator cu privire la scandalul Facebook din ultimele zile, CEO-ul a ales să șteargă imediat cele două pagini de Facebook ale companiei și a afirmat: ”Părea plictisitoare oricum”.

  Elon Musk nu este singurul care lovește în imaginea Facebook și contribuie la șubrezirea rezistenței platformei. La începutul săptămânii, co-fondatorul WhatsApp și fostul angajat Facebook, Brian Acton, a încurajat utilizatorii Twitter să dea #DeleteFacebook pentru a sancționa scandalul recent cu Cambridge Analytica la baza căruia se află platforma Facebook.

  Elon Musk este cunoscut ca un CEO excentric, dar cine s-ar fi gândit că va lovi atât de tare în Facebook în plin scandal cu privire la datele confidențiale ale utilizatorilor? ”Ce este Facebook?”, l-a întrebat Musk pe unul dintre utilizatorii care l-a provocat să șteargă pagina de Facebook SpaceX dacă e tare. ”Nu am realizat că există una. Așa vom face.”

  Ulterior, cineva a sugerat să șteargă și pagina de Facebook Tesla, iar Elon Musk a răspuns: ”Sigur. Părea plictisitoare oricum”. Astfel, ambele pagini de Facebook, Tesla și SpaceX, au fost șterse, deși ambele aveau mai mult de 2,7 milioane de urmăritori.

  Rămâne de văzut dacă paginile de Facebook Tesla și SpaceX vor rămâne șterse sau totul a fost o joacă din partea lui Musk, urmând ca totul să revină la normal după ce se mai aplanează scandalul în care e implicat gigantul social media Facebook.

  Totuși, se poate ca între Musk și Mark Zuckerberg să existe un conflict mocnit de ceva mai multă vreme, iar reacția CEO-ului Tesla să fie de fapt o sancțiune pentru ceva mai vechi. Spre exemplu, anul trecut în iulie, Zuckerberg a afirmat că ”avertismentele lui Elon Musk cu privire la inteligența artificială sunt destul de iresponsabile”, subiect la care Musk a răspuns pe Twitter astfel: ”Am vorbit cu Mark despre asta. Puterea lui de înțelegere a subiectului este limitată.”

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.