More

  Am acceptat provocarea Ioneștilor și iată ce-a ieșit

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Ne plac provocările și ne place tehnologia (dar asta știți deja). În schimb, nu vorbim destul de des despre oamenii care ne inspiră în anumite momente din viață sau despre latura distractivă a noastră.

  Articolul de față este, înainte de toate, despre doi oameni frumoși pe care societatea îi numește ”influenceri”, dar pentru noi sunt deja prieteni.

  Este vorba despre Ionești (Marian aka Mariciu și Georgiana aka Ioneasca), un cuplu care împachetează povești rupte din viețile noastre în videoclipuri pe care le găsiți pe canalul de YouTube Mariciu.

  Pe Marian îl mai găsiți și pe mariciu.ro, iar pe Georgiana pe ioneasca.ro (dacă vă plac mai mult poveștile scrise).

  Sunt multe de spus despre cei doi, că deh, îi urmărim de pe vremea când filmau al 164-lea episod de Daily Vlog (desigur, am recuperat în 2 zile ce nu apucasem să vedem din prima). Când urmărești viața unor persoane printr-o lentilă, aceștia ajung să facă parte din viața ta, iar tu, fără ca ei să își dea seama, ajungi să faci parte din viețile lor.

  Am plâns când Săshica (copilul lor patruped) a făcut parvoviroză, când Georgiana a plâns la primirea Apple Watch-ului de Moș Crăciun, dar mai ales atunci când stângaci, dar plin de iubire, Marian a cerut-o în căsătorie.

  Am mers pe urmele lor să încercăm băuturi și feluri de mâncare și ne-am plimbat prin țară urmărind Aventura Ionesciană cu Autorulota pentru care au și fost premiați la Webstock, unde Marian i-a pus Georgianei inelul pe deget.

  E greu să explicăm ce declanșează emoția în noi din ceea ce fac ei, dar cert este că, vrut sau nevrut, Ioneștii au descoperit rețeta.

  Am intrat în comunitatea Ionesquad de înainte să fie creat grupul pe Facebook. Iar partea și mai frumoasă este că munca pe care o prestăm la Noobz ne permite să ne întâlnim mai des cu Ioneștii și să interacționăm cu ei.

  Probabil vă întrebați cum sunt Marian și Georgiana atunci când se închide camera. Rămân tot ei, așa cum îi vedeți în fiecare clip video de pe YouTube. La urma urmei, ar trebui să fii un actor foarte bun să poți să joci teatru în câteva mii de videoclipuri.

  Singurul lucru care e schimbat, totuși, ține de energia pe care o au când este apăsat butonul REC. Din dorința de a nu transmite comunității niciun gând negativ sau un motiv de întristare, comprimat în 10 – 20 de minute de filmare, sunt în stare să dea și energia de ieri, numai să fie bine.

  Ioneștii sunt doi oameni muncitori, care se dăruiesc întru totul drumului profesional pe care l-au ales începând din vara acestui an (când au renunțat la viața de agenție și au devenit anteprenori), un drum profesional care se îmbină perfect cu planurile personale.

  Iar aici cred că ne-am întâlnit noi – Găneștii de la Noobz, cu ei – Ioneștii

  Avem foarte multe lucruri în comun, de la ziua în care ne-am unit destinele, la schimbarea planurilor profesionale și continuând cu copiii noștri patrupezi și cu faptul că până și zilele noastre de naștere se învârt în jurul zodiilor taur și gemeni.

  Printr-un proiect special BOX CHALLENGE cu #Ioneștii, pe care Mariciu l-a desfășurat împreună cu Flanco România, am ajuns să filmăm un prim video în cupluri (sperăm la mai multe în viitor, de vreme ce împărtășim pasiuni comune și după cum veți vedea și în videoclip, e clar o chimie la mijloc).

  Nu a fost nimic regizat! M-am înscris ca un veritabil Fan Activ din grupul de Facebook Ionesquad la concurs, iar astrele s-au aliniat și am fost aleasă să ghicesc ce e în cutia de la Flanco.ro.

  Cum eu nu am câștigat niciodată nimic și nici la jocuri nu mă prea pricep, normal că l-am luat cu mine pe Cristi. Cu glumele la el, dar și cu deducția logică full option, dragul meu partener și soț a ghicit din a 2-a lovitură ce se ascunde în box.

  Ne-a distrat copios la filmări, sperăm să vă distrați și voi când vizionați. Sunt sigură că, dacă urmam un scenariu, nu avea cum să iasă atât de bine.

  Și iată cum dintr-o joacă se nasc idei și proiecte. Deja am început să dezbat cu Cristi câteva schițe, așa că informez pe această cale Ioneștii că vrând-nevrând o să mai filmeze cu noi.

  Vă invităm să îi urmăriți, pentru că o să vă distrați copios și o să aflați o mulțime de lucruri noi despre locații din România și alte țări, pe care cei doi le vizitează, și nu numai. În plus, trebuie să le vedeți Story-urile de pe Instagram sau cadrele cu drona din vloguri. E ce trebuie, domle’, vă zic!

  La final, așteptăm să ne spuneți dacă v-a plăcut filmarea pe care am prestat-o la ei acasă și dacă v-ați dori să mai vedeți astfel de experiențe, pe tehnologie, dar nu limitat la aceasta, pe canalul de YouTube Noobz și Mariciu. Vizionare plăcută!

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.