More

  BenQ GV1: Boxa – proiector pentru acasă și la birou

  În articolul de astăzi vorbim despre BenQ GV1. O boxă portabilă cu videoproiector încorporat. Altfel spus, un dispozitiv de divertisment pentru acasă, la birou, la sala de fitness sau pur și simplu pentru atunci când mergi la un grătar în aer liber. Ține de tine cum vrei să îl utilizezi. Cert este că vorbim despre un produs versatil care întoarce priviri, orice am spune.

  Ce anume face ca GV1 să fie atractiv

  În ciuda prețului de 2600 lei, cât ai plăti pentru un smartphone mid-range sau pentru un flagship lansat anul trecut. În primul rând, vorbim despre o categorie de produs pe care îl cumperi doar dacă îi înțelegi utilitatea. Poate părea că e un moft. Poți spune că găsești alternative pe piață care să te scoată mai ieftin. Dar, din nou, depinde ce tip de utilizator ești și dacă preferi obiectele compacte sau nu te deranjează să folosești câte un dispozitiv pentru fiecare activitate.

  Nu mai găsești în piață, sau cel puțin eu nu am găsit, un videoproiector portabil care e și boxă în același timp. Desigur, vorbim despre un proiector LED FWVGA de 200 de lumeni. Dar, pentru atunci când trebuie să susții o prezentare la client, vrei să te joci un NFS de pe telefon sau gătești ceva în bucătărie, e tot ce trebuie. Puteți lua BenQ GV1 inclusiv la sală pentru clasa de aerobic fără antrenor.

  BenQ GV1

  BenQ GV1

  La fel de bine, poți să îți ții copilul ocupat preț de câteva zeci de minute cu desenul animat și melodiile preferate. Asta fără să îi fie afectată vederea când se apropie de imaginile proiectate.

  GV1 este o boxă-proiector cu un design atractiv, care se integrează perfect în orice încăpere

  Dar, haideți să vedem și cum funcționează. În primul rând, asigurați-vă că are bateria încărcată, înainte de a o conecta la smartphone, tabletă sau laptop. Dacă bateria este epuizată, categoric nu veți putea să o folosiți. Eu am încărcat-o o jumătate de oră, după care am utilizat-o fără probleme pentru a proiecta filmul Point Blank de pe Netflix. Iar apoi, pentru a asculta muzică de pe Spotify și YouTube.

  boxa proiector benq

  Cum poți conecta BenQ GV1 la smartphone?

  Simplu. Trebuie să pornești boxa-proiector de la butonul de on de deasupra acesteia. Vei auzi un zgomot, după care o voce de femeie și îți va apărea modelul în lista de dispozitive Bluetooth de pe telefon.

  boxa wireless proiector

  Folosind telecomanda GV1, navighezi prin meniu, poți conecta dispozitivul la rețeaua wireless și la orice alt dispozitiv dorești. De aici încolo, proiectezi, dacă asta vrei să faci sau pur și simplu asculți muzică.

  telecomanda

  Imaginați-vă că aveți un mic televizor portabil, pe care îl puteți folosi unde și cum doriți voi.

  GV1

  Personal, îl găsesc foarte util pentru atunci când îl folosești pentru activități de business. Fie că vorbim de activitatea la birou pentru pregătirea unei prezentări, fie pentru prezentarea în sine la client. La birou, boxa-proiector te poate destresa, dacă o pui la treabă cu un playlist atent selectat. Iar la final de program, o poți lua acasă, unde gătești rapid în bucătărie o rețetă de tiramisu marca Jamila Cuisine sau îți faci exercițiile fizice înainte de mers la somn.

  BenQ GV1 redă până la 28 de decibeli și proiectează pe o diagonală maximă de 2.5 metri, iar minimă de 76 cm.  Aspectul imaginii fiind de 16:9.

  Merită investiția BenQ GV1?

  Da, dacă știi exact ce vrei să faci cu ea. Noi avem acasă un proiector pe care îl ținem de peste un an de zile nou, în cutie. Iar în ceea ce privește boxele portabile, avem vreo 3, dar tot o boxă pe fir folosim cel mai des, pentru că e alimentată continuu. Tendința e către portabilitate și conexiune wireless. Dar, contează foarte mult să te obișnuiești să-ți încarci dispozitivele periodic. Dacă nu ai o problemă cu asta, atunci îți recomandăm să treci pe lista de must-have boxa-proiector BenQ GV1.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here