More

  Allview lansează noile televizoare cu Android TV și Google Assistant

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Allview lansează noile televizoare cu Android TV și Google Assistant. Smart TV-urile ePlay reimaginează modul în care utilizatorii obișnuiau să interacționeze cu televizorul clasic. Noile funcționalități ale gamei sunt: live TV, acces la Internet și la aplicațiile preferate de video streaming, jocuri, interconectarea cu dispozitivele IoT compatibile și gestionarea acestora printr-o simplă comandă vocală.

  Un nou mod de a beneficia de o experiență audio-vizuală desăvârșită

  Display-urile seriei ePlay sunt realizate folosind tehnologia VA (Vertical Alignment). Aceasta oferă o creștere a ratelor de contrast cu până la 400%. Ca de altfel și uniformitatea nivelului de negru cu 200% față de tehnologia IPS. Astfel, tehnologia VA (Vertical Alignment) aduce o nouă experienţă de vizualizare prin culori vii, un negru profund, contrast nativ mai mare și detalii fine.

  Alte funcționalități sun: Dynamic noise reduction, MPEG noise reduction, Gamma setup, precum și cele 7 moduri de vizualizare existente.

  Sunetul redat de Smart TV-urile ePlay este bine definit, clar. Asta datorită difuzoarelor încorporate în incinte acustice dedicate și amplificatoarelor audio clasa D de ultimă generație. Opțiunea Dolby Audio amplifică experiența acustică a utilizatorului, redând un sunet perfect echilibrat.

  Allview lansează noile televizoare cu Android – Un nou mod de a interacționa

  Utilizatorii pot lansa comenzi vocale pentru a se putea bucura de toate caracteristicile tehnologiei inteligente. Lucru ce aduce un grad nou de confort în zona de home.

  Astfel, cu o simplă comandă vocală, Smart TV-ul poate oferi informații privind starea vremii, actualiza lista de cumpărături sau adăuga un eveniment în calendar.

  Un nou mod de a experimenta confortul

  Televizoarele Allview ePlay pot funcționa totodată ca hub-uri inteligente pentru acasă, facilitând accesul utilizatorilor la alte produse electronice și eletrocasnice inteligente, precum sistemele de aer condiționat, purificatoarele de aer, iluminatul inteligent, boxele smart și multe alte dipozitive care se pot conecta la televizor.

  În felul acesta, utilizatorul are controlul total al dispozitivelor smart din casă, chiar dacă acestea aparțin unor branduri diferite.

  Allview lansează noile televizoare cu Android – Un nou mod de relaxare

  Cu Android TV, noile televizoare ePlay devin centrul de divertisment al casei, oferind o experiență digitală personalizată, prin accesul la Internet și aplicațiile online favorite, precum: Netflix, YouTube, HBO GO, Twich sau Facebook Watch.

  Iar prin funcția ChromeCast, utilizatorul poate vizualiza orice conținut de pe telefon direct pe televizor, chiar și atunci când acesta din urmă este închis.

  Un nou mod de a evada în lumea jocurilor

  Televizoarele smart ePlay oferă acces la mii de jocuri din Google Play™ pentru divertismentul tuturor. Astfel, utilizatorii beneficiază de o experiență de gaming reală, disponibilă pe un ecran de mari dimensiuni.

  Disponibilitate

  Noua gamă ePlay vine în mai multe variante de diagonală (32”, 40”, 43”), precum și rezoluții diferite (HD, Full HD). Modelele disponibile de azi sunt 32ePlay6100 HD și 40ePlay6100 Full HD, iar modelul 43ePlay6100 Full HD se va alătura în curând.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.