More

  Este timpul să petrecem în Fortnite: ”Party royale”

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Este timpul să petrecem în Fortnite! Pentru mult timp modul „battle royale last man standing” a fost atracția principală pentru Fortnite. Însă, Epic alege să noi experiențe. Printre acestea avem și modul creativ al jocului, lansat în 2018, care permite jucătorilor să-și creeze propriile mini-jocuri și lumi în cadrul Fortnite.

  Epic a lansat un nou mod, fără violență, supranumit „party royale”. Acesta înlătură două dintre cele mai mari elemente din experiență: armele și clădirile. Modul introduce o hartă nouă, mai mică, iar Epic îl descrie ca un „spațiu experimental și în evoluție.”

  Modul este activ deja, iar noua insulă îți oferă noi lucruri de făcut. În centru este un spațiu plin de opțiuni fast-food, care face legătura cu alte zone interesante. Avem incluse faleze și plaje. Modul prezintă o serie de provocări bazate pe vehicule. De exemplu, pilotarea unei bărci sau a unui ATV pe un teren periculos.

  În timp ce armele standard nu sunt prezente în acest mod, există distribuitoare automate în întreaga insula. Acestea oferă unelte neletale, cum ar fi arme cu vopsea și vehicule. Există și alte spații interactive, cum ar fi un teren de fotbal. Îți poți chiar schimba aspectul în orice moment în cabine telefonice.

  Există un club de dans în aer liber, cu covorașe pentru sărituri și multe lumini. Găsim, de asemenea, ceea ce pare a fi un cinematograf holografic. Aceste locații au fost indicii pentru ceea ce urma ca evenimentele la „party royale”.

  Este timpul să petrecem în Fortnite – Primul concert live în noul mod „party royale”

  Noul mod „party royale” al Fortnite a avut primul concert live vineri seară. DJ-ul și producătorul Diplo a performat live, iar actorul și interpretul Jordan Fisher și-a făcut apariția înainte și după spectacol.

  Concertul a avut loc pe scena principală, asemănătoare festivalului de muzică, în partea de est a insulei. Deoarece nu există arme în noul mod, participanții nu au fost nevoiți să se apere, ceea ce înseamnă că s-au putut bucura de spectacol.

  Puteți viziona acest videoclip complet cu performanțele Diplo surprinse de GameSpot:

  Săptămâna trecută, Fortnite a susținut mai multe concerte cu Travis Scott. Primul spectacol a avut 12,3 milioane de participanți, un record pentru un eveniment live Fortnite. Concertul Marshmello de anul trecut a avut 10,7 milioane de participanți.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.