More

  The CROPPERS este un serial KFC #pebune care îți dă de gândit

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Recunosc, nu m-am așteptat să vizionez The CROPPERS și să retrăiesc momente din adolescență. Cum nu m-am așteptat să simt cum ustură anumite scene din viața reală.

  Da, nu mai am 16 ani, dar îmi aduc aminte de liceu ca și când a fost ieri. Da, nu mă las așa ușor îmbătată de postările perfecte ale influenkerilor și vedetelor. Dar recunosc că am momente când mă apucă frustrarea.

  Asta pentru că suntem oameni. Și oricât ne-am strădui să pară că nu ne pasă, ne atinge, ne deranjează și uneori ne schimbă într-o manieră pe care n-am anticipat-o.

  Despre ce tot vorbesc aici?

  Despre ce o să vedeți în The CROPPERS. Este vorba despre un nou serial #pebune marca KFC România. Îl puteți urmări pe Facebook, Instagram sau YouTube KFC România, dar și pe www.thecroppers.ro.

  Este o mini serie care prezintă fața nevăzută, sau cel puțin cea pe care refuzăm să o vedem, a vedetelor, influenkerilor și adolescenților de rând de pe platformele social media.

  Nu ai nevoie de mai mult de o oră să treci prin episoadele The CROPPERS, iar începând cu 04 iunie 2020, orele 17:00, alegi tu când e momentul să dai play pe verticală sau orizontală, direct de pe smartphone-ul tău.

  Eu zic să alegi să vezi toate episoadele o dată. Deși unii ar încuraja să le vezi pe rând, pe măsură ce vor fi disponibile. La fel cum prefer să fac binging pe Netflix, să văd toate sezoanele în câteva zile sau săptămâni, cred că și mini-seria de la KFC ar trebui savurată „porție întreagă”.

  Nu dau din casă, n-ai decât să vezi The CROPPERS

  Asta pentru că, altfel îți merge la suflet fiecare replică și fiecare acțiune a personajelor. Nu îmi place să vă dau spoilere, mă știți deja. Cred că e bine ca fiecare să vadă filmul din perspectiva personală. Oricum rezonăm diferit cu același conținut. Asta pentru că nu se știe de la ce se produce acel declick în capul nostru.

  Spre exemplu, eu m-am regăsit mult în povestea celor 4 liceeni. În modul în care petreceau timpul, interacționau și știau să fie acolo unul pentru altul. Apoi, am mai rezonat cu tot haosul și falsitatea din online, fie că vorbim despre influenceri sau oameni de rând. Pentru că, ne place sau nu să recunoaștem, sunt extrem de multe personaje care vor să pară ceea ce nu sunt.

  KFC nu a vizat influencerii prin noul serial, ci puștii de liceu în căutarea verticalelor perfecte. Serialul are un mesaj educativ care pleacă de la filosofia de brand Fii #pebune, nu perfect și construiește în jurul unor teme sociale curente: fakeness-ul, ideea de validare din social media – acel loc în care toți ne dorim să devenim populari, să atragem oameni, admirație și invidie, ne dorim să fim plăcuți, mișto și cool.

  Și în social media este simplu, pentru că primim validare și feedback instant. Vedem tot mai des proiectarea perfecțiunii în jurul nostru.

  Dincolo de entertainment de calitate, KFC încearcă să inspire tinerii care urmăresc noul serial. Cu alte cuvinte, ce contează mai mult în final? Aparența sau realitatea în această goană de a strânge love-uri? Ce ne dorim: prieteni sau followeri? 

  M-a surprins plăcut să văd în The CROPPERS un coleg din facultate, nu m-aș fi gândit vreodată că îi place actoria. De la Doina Teodoru aș fi vrut mai mult, știu că poate. Mi-a plăcut Lia, joacă bine și sunt curioasă să ascult și seria de podcasturi care vor apărea pe Spotify. David mănâncă într-una și mi s-a părut de figurație, însă recunosc că am avut și eu colegi sau colege cum e el.

  Nu trebuie să aveți așteptări mari

  Scenele sunt relativ banale, replicile sunt intuitive. Însă, povestea în ansablu reflectă realitatea zilelor noastre. De fapt, reflectă realitatea digitală.

  The CROPPERS pune degetul fix pe rana deschisă și prezintă ceea ce multora le-ar plăcea să fie, când cel mai bine ar alege să fie ei înșiși.

  Și gata, uitati-vă la noul serial KFC și spuneți-mi apoi în comentarii cum vi s-a părut. Iar dacă vreți, dați-l mai departe și altora, să își mai facă o idee despre ce industrie e, de fapt, online-ul.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.