Samsung a publicat prima ediție Samsung Innovation Report | NOOBZ.RO

Samsung a publicat prima ediție Samsung Innovation Report

Mădălina Gănescu
- 4.08.2020, 20:42 în Cultura
30

SHARES
Samsung Innovation Report

Samsung a publicat prima ediție Samsung Innovation Report. Dacă vrei să citești ceva bun și interesant despre tehnologie, găsești documentul integral aici. Terminologia este una ușoară și te ajută să înțelegi în câteva fraze care este rolul IoT, cum va revoluționa 5G conținutul sau cum a ajuns conținutul video să fie REGELE.

Mai mult decât atât, Samsung explică cum vede Generația Z tehnologia comparat cu Generația Y. Creatori de conținut oferă tips & tricks pe baza experiențelor lor, iar termeni precum AI, VR, MR, Voce și Recunoaștere Facială nu vă vor mai fi străini după 10 paragrafe explicate pe înțelesul tuturor.

Nu omite slide-ul 54 din Samsung Innovation Report

Din punctul meu de vedere, slide-ul 54 este cel căruia ar trebui să îi acordați cea mai mare atenție. Asta pentru că, nicio tehnologie nu ar fi utilă nimănui fără securitate. Incidentele de securitate sunt des întâlnite, dar pot fi evitate. Cum anume? Samsung vă oferă câteva recomandări, iar pentru mai multe detalii în curând o să avem și noi o serie detaliată pe Noobz.ro.

Dacă vă gândiți că s-a creat o relație complicată între copii și tehnologie, vedeți ce spun și studiile Samsung de la slide-ul 58.

Când terminați de citit Samsung Innovation Report, aștept să îmi scrieți în comentarii cum vi se pare. Dacă aveți recomandări pentru următorul număr, le puteți transmite celor de la Samsung România tot în comentarii. Eu le-am recomandat să realizeze și o serie video la a 2-a ediție, nu doar format PDF.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!