Samsung se alătură inițiativei Android Enterprise Recommended |

Samsung se alătură inițiativei Android Enterprise Recommended

NoobZ
- 12.11.2020, 16:00 în Aplicaţii
0

SHARES
Samsung se alătură inițiativei Android Enterprise Recommended

Samsung se alătură inițiativei Android Enterprise Recommended. Este vorba despre un program condus de Google care facilitează integrarea soluțiilor mobile în operațiunile de business. Implicarea companiei în cadrul acestui program le oferă clienților Samsung o asigurare suplimentară că aceasta îndeplinește – și, chiar, depășește – cerințele hardware și software stabilite de Google pentru întreprinderi.

Parteneriat de lungă durată între Samsung și Google

Încă de la început, Samsung și Google au colaborat îndeaproape pentru a le oferi întreprinderilor cea mai bună și cea mai sigură experiență mobilă posibilă. Cele două companii și-au unit forțele în urmă cu aproape un deceniu pentru a aborda cele mai stringente provocări cu care se confruntă întreprinderile astăzi: menținerea productivității, protejarea forței de muncă și facilitarea unui program flexibil.

Mai exact, în ultimii doi ani, Samsung și Google s-au asociat cu:

Mai multe informații despre acest subiect găsiți în blogul Android Enterprise, aici.

Angajamentul continuu din partea Samsung pentru întreprinderi

Samsung are o experiență îndelungată în furnizarea de soluții mobile pentru întreprinderi, care ajută companiile să se pregătească pentru viitor, precum Galaxy Enterprise Editions, smartphone-uri și tablete robuste, soluții de securitate de ultimă generație, opțiuni de configurare și implementare flexibile și servicii inovatoare de gestionare a ciclului de viață.

Samsung inovează în permanență pentru a oferi cele mai bune soluții posibile întreprinderilor, chiar și dincolo de cerințele stabilite de programul Android Enterprise Recommended, ca parte a suitei sale Samsung Knox, care oferă funcții impecabile de securitate și gestionare, precum:

Samsung se alătură inițiativei Android Enterprise Recommended – Ce înseamnă acest lucru pentru utilizatorii Galaxy

Dispozitivele selectate Galaxy care rulează Android 11 și versiuni mai recente, precum S20, Note20, Tab S7|S7+ și dispozitive robuste, precum XCover Pro, vor deveni parte a programului Android Enterprise Recommended.

Acesta le oferă utilizatorilor și mai multe opțiuni care îndeplinesc cerințele standard ale Google, asigură performanțe consistente dispozitivelor și o experiență de utilizare optimă pentru companii. Împreună, Google și Samsung vor continua să-și depășească limitele și să ofere cele mai bune experiențe posibile pentru a ajuta întreprinderile de pretutindeni să își atingă obiectivele de transformare digitală.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!