More

  Samsung se alătură inițiativei Android Enterprise Recommended

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung se alătură inițiativei Android Enterprise Recommended. Este vorba despre un program condus de Google care facilitează integrarea soluțiilor mobile în operațiunile de business. Implicarea companiei în cadrul acestui program le oferă clienților Samsung o asigurare suplimentară că aceasta îndeplinește – și, chiar, depășește – cerințele hardware și software stabilite de Google pentru întreprinderi.

  Parteneriat de lungă durată între Samsung și Google

  Încă de la început, Samsung și Google au colaborat îndeaproape pentru a le oferi întreprinderilor cea mai bună și cea mai sigură experiență mobilă posibilă. Cele două companii și-au unit forțele în urmă cu aproape un deceniu pentru a aborda cele mai stringente provocări cu care se confruntă întreprinderile astăzi: menținerea productivității, protejarea forței de muncă și facilitarea unui program flexibil.

  Mai exact, în ultimii doi ani, Samsung și Google s-au asociat cu:

  • Harmonize Android Enterprise și platforma Samsung Knox for Enterprise pentru a oferi o experiență fără probleme utilizatorilor de Android care căutau, de asemenea, capacitățile avansate ale dispozitivelor Samsung în zona de securitate și management a device-urilor.
  • Sincronizarea serviciile noastre de înregistrare a dispozitivelor mobile (înregistrare Android de tip zero-touch și înregistrare mobilă Knox) ​​pentru a le oferi întreprinderilor o varietate de servicii care ajută la eficientizarea experienței de integrare a angajaților și la redistribuirea dispozitivelor.

  Mai multe informații despre acest subiect găsiți în blogul Android Enterprise, aici.

  Angajamentul continuu din partea Samsung pentru întreprinderi

  Samsung are o experiență îndelungată în furnizarea de soluții mobile pentru întreprinderi, care ajută companiile să se pregătească pentru viitor, precum Galaxy Enterprise Editions, smartphone-uri și tablete robuste, soluții de securitate de ultimă generație, opțiuni de configurare și implementare flexibile și servicii inovatoare de gestionare a ciclului de viață.

  Samsung inovează în permanență pentru a oferi cele mai bune soluții posibile întreprinderilor, chiar și dincolo de cerințele stabilite de programul Android Enterprise Recommended, ca parte a suitei sale Samsung Knox, care oferă funcții impecabile de securitate și gestionare, precum:

  • Funcții de securitate avansate, precum criptarea cu Dual-layered Data-At-Rest, protecția Kernel în timp real, Defeat Exploit și protecția datelor cu caracter sensibil pentru a proteja întreprinderile de amenințări emergente; 
  • Autoritate oferită administratorilor IT de a adapta sau configura dispozitivele Samsung în funcție de nevoile lor specifice în mod instant și de a le gestiona dintr-o locație centrală prin stabilirea unei game largi de politici IT;
  • Și un sistem conceput special pentru administratorii IT cu scopul de a gestiona cu ușurință sistemele de operare și actualizările software ale angajaților de la distanță pentru a se asigura că cele mai recente versiuni ale sistemului de operare și patch-urile de securitate, odată testate, sunt disponibile pentru toți angajații.

  Samsung se alătură inițiativei Android Enterprise Recommended – Ce înseamnă acest lucru pentru utilizatorii Galaxy

  Dispozitivele selectate Galaxy care rulează Android 11 și versiuni mai recente, precum S20, Note20, Tab S7|S7+ și dispozitive robuste, precum XCover Pro, vor deveni parte a programului Android Enterprise Recommended.

  Acesta le oferă utilizatorilor și mai multe opțiuni care îndeplinesc cerințele standard ale Google, asigură performanțe consistente dispozitivelor și o experiență de utilizare optimă pentru companii. Împreună, Google și Samsung vor continua să-și depășească limitele și să ofere cele mai bune experiențe posibile pentru a ajuta întreprinderile de pretutindeni să își atingă obiectivele de transformare digitală.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.