More

  Wallpaper verde al iPhone 13 pentru Android

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Wallpaper verde al iPhone 13 pentru Android pot fi descărcate chiar acum. Noile wallpaper-uri disponibile pe versiunea verde a iPhone 13 poate fi descărcată și pentru Android.

  La evenimentul Peek Performance de săptămâna aceasta, Apple a dezvăluit o mulțime de produse noi. Între acestea a oferit și noi opțiuni de culoare pentru iPhone 13 și iPhone 13 Pro. Versiunea iPhone 13 obișnuit a primit o nouă variantă verde cu margini mate. În vreme ce iPhone 13 Pro a primit o variantă verde alpin cu margini din oțel inoxidabil asortate.

  În plus, Apple a început să livreze versiunea iOS 15.4 RC, care include noi imagini de fundal pentru iPhone-urile verzi. XDA Developers a reușit să extragă noile imagini de fundal statice și live din firmware și pot fi descărcate de la linkul de mai jos.

  Imagini de fundal pentru iPhone 13 și iPhone 13 Pro verde

  Imaginile de previzualizare, prezentate în galerie, sunt comprimate. Așa că este recomandat să descărcați fișierele la rezoluție completă, de pe linkul de mai jos.

  Alături de imaginile de fundal statice, prezentate mai sus, iOS 15.4 RC include două imagini de fundal live, unul pentru modul de lumină și unul pentru modul întunecat. Fiecare este pentru iPhone 13 verde și iPhone 13 Pro. Videoclipurile încorporate mai jos arată versiunile în modul light ale noilor imagini de fundal live.

  Descărcați noile imagini de fundal verzi din seria iPhone 13

  Linkul de mai jos conține versiuni cu rezoluție completă ale tuturor imaginilor de fundal afișate, în formatele HEIC și MOV. Imaginile de fundal statice și live pentru iPhone 13 au o rezoluție de 1404 x 3040 pixeli. În vreme ce imaginile pentru iPhone 13 Pro au o rezoluție de 1542 x 3334 pixeli.

  Deși toate imaginile de fundal sunt suficient de mari pentru a arăta bine pe majoritatea telefoanelor și tabletelor, raportul de aspect ciudat ar putea duce la probleme de scalare pe unele dispozitive.

  Descărcă wallpaper-urile verzi din seria iPhone 13

  După ce descarci fișierele de fundal, ar trebui să poți aplica imaginile de fundal statice pe orice dispozitiv. Atâta timp cât dispozitivul acceptă formatul HEIC. În cazul în care dispozitivul nu o acceptă, poți converti imaginile de fundal în JPG sau PNG, folosind un editorul de imagini.

  Dacă nu îți poți da seama cum să setezi fișierul MOV ca imagine de fundal live pe telefonul tău Android, poți consulta ghidul xda-developers despre cum să setezi videoclipuri ca imagini de fundal live pe Android.

  via XDA Developers

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.