More

  Samsung Galaxy Watch 5 va avea termometru integrat

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung Galaxy Watch 5 va avea termometru integrat, potrivit unor noi informații. Samsung Electronics aduce o funcție de termometru pe ceasul Galaxy. Verificarea temperaturii a devenit o sarcină de rutină, odată cu pandemia COVID 19.

  Anul trecut Samsung a adus senzori de tensiune arterială, electrocardiogramă și saturație a oxigenului din sânge. Astfel, compania a decis să adauge o funcție de termometru în Galaxy Watch 5, care va fi lansat în august 2022.

  Utilizatorii de ceasuri Galaxy pot folosi funcția de termometru pentru a detecta simptomele COVID 19. Temperatura corpului este considerată unul dintre indicatorii importanți ai sănătății. Diverse cauze de febră, cum ar fi bolile infecțioase și răceala, pot fi gestionate, precum și ciclurile de ovulație feminină.

  Problema principală este măsurarea cu precizie a temperaturii corpului cu smartwatch-ul la încheietura mâinii. Temperatura detectată pe piele este afectată de mediul extern. Un exemplu ar fi expunerea sub lumina directă a soarelui și exercițiile fizice. Din acest motiv, companiile importante, precum Samsung și Apple, au amânat până acum introducerea funcției de termometru.

  Samsung Galaxy Watch 5 va avea termometru integrat

  Se pare că Samsung Electronics a conceput o tehnologie care poate măsura temperatura corpului cât mai precis posibil. Noile căști wireless Buds sunt, de asemenea, luate în considerare pentru a avea o funcție de termometru.

  Prototipul Galaxy Buds a fost finalizat și este programat pentrui o dată de lansare. Samsung Electronics folosește o tehnologie pentru a măsura temperatura corpului prin detectarea lungimilor de undă în infraroșu, emise de timpan către căștile fără fir.

  Samsung Electronics s-a concentrat pe extinderea dispozitivelor sale portabile în acest an și își propune să atingă o creștere de două cifre față de anul precedent. Accesoriile smart ocupă un rol important în extinderea cotei de piață. Asta deoarece rata de creștere a pieței este mult mai abruptă decât cea a smartphone-urilor.

  Potrivit companiei de cercetare de piață IDC, din cauza COVID 19, piața globală a dispozitivelor portabile în 2020 a crescut cu 50% față de 2019. Piața a crescut cu 20% în 2021 față de 2020 și este de așteptat să înregistreze o creștere de două cifre, în acest sens, în 2022.

  Apple reprezintă aproape o treime din cota de piață globală pe segmentul dispozitivelor portabile. Samsung plănuiește să adauge diverse funcții inovatoare de sănătate pentru a reduce decalajul față de Apple, pe piața accesoriilor smart.

  via

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.