More

  Google Chromebook va fi echipat cu Tegra X1

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  De la anunţul Google că va scoate pe piaţă un laptop de 149 dolari, s-a declanşat o competiţie în materie de comunicare, între companiile Google şi Microsoft, care mai de care cu informaţii despre cât de bun şi ieftin este laptopul său.

  Cu toate că laptopurile Chromebook sunt departe de a fi o ameninţare pentru vânzările netbook-urilor cu Windows, ultimele dezvăluiri i-a cam pus în gardă pe cei de la Microsoft. În consecinţă, ambele companii au acum laptopuri de 149 dolari pentru ţările care se află în plină dezvoltare.

  Pentru a duce lupta la următorul nivel, laptopurile care rulează Chrome OS încep uşor, dar sigur, să capete cât mai multă relevanţă pe segmentul mid-range şi high-end.

  Numai în ultima lună, a fost anunţat a doua generaţie de Google Chromebook Pixel şi un Acer cu procesor Intel Broadwell şi dsplay de 15 inch. Acum există informaţii conform cărora Chromebook-ul Google Acer va avea un procesor Tegra X1.

  Desigur, Tegra K1 nu se poate compara cu nucleele de a patra generaţie de la  Intel, pe de altă parte nici Celeron nu se compară cu Tegra x1, construit pe microarhitectura Maxwell.

  Acer-Chromebook-13

  Dacă analizăm faptul că procesorul K1, care este mult mai lent, a fost foarte bine primit pe Chromebook-urile Acer de 13 şi 14 inch, care au un preţ de 220 dolari, respectiv 270 dolari. În consecinţă, procesorul X1, care întrece Celeron-ul, vine cu un raport preţ-calitate mult mai bun.

  Trebuie, totuşi, să avem în vedere că acestea sunt numai informaţii din piaţă, care se pot sau nu confirma.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.