More

  Facebook vrea să renunţi DEFINITIV la Google! Schimbarea care va afecta pe toată lumea!

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Pentru a distribui un link, de pe o pagină web pe reţeaua de socializare Facebook, implică fie utilizarea unui buton de distribuire, dacă acesta există, fie o operaţiune elaborată de „copy/paste„, asta după ce ai deschis aplicaţia, unde vrei să distribui link-ul.

  Facebook a venit cu soluţia perfectă! Accidental, această soluţie elimină din ecuaţie motorul de căutare Google. De ce? Pentru că „de ce nu„?

  De ce să părăseşti Facebook pentru a distribui un material, când nu trebuie să faci altceva decât să tastezi cuvântul cu care ai realiza şi interogarea pe Google, moment în care mai multe articole pe subiectul respectiv vor apărea de îndată.

  Acum, pe aplicaţia Facebook pentru iOS, pe lângă butoanele de „adaugă fotografie” sau „adaugă locaţie„, se poate observa opţiunea de „adaugă un link„.

  facebook-add-a-link

  Opţiunea are aceeaşi funcţionalitate ca şi rezultatul rapid, de la Google, afişat pe măsură ce tastezi fraza.

  Facebook a confirmat faptul că „testăm o nouă modalitate de a adăuga linkuri care au fost distribuite pe Facebook„.

  Implicaţiile sunt foarte clare, iar acesta nu este nimic altceva decât un nou pas al Facebook pentru cucerirea spaţiului virtual.

  De la platforma proprie de servire a reclamelor, până la publicarea conţinutului propriu al site-urilor de ştiri, direct pe reţeaua de socializare, Facebook a pornit un efect de bulgăre prin care speră să acapareze cât mai mult din „veniturile” care se produc.

  Rămâne de văzut cât de bună este opţiunea şi dacă utilizatorii vor apela la aceasta.

  Sursa: TechCrunch

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.