Samsung Galaxy Note 5: Cum va arăta meniul phablet-ului | NOOBZ.RO

Samsung Galaxy Note 5: Cum va arăta meniul phablet-ului

NoobZ
- 5.08.2015, 0:15 în Smartphones
0

SHARES

Samsung susţine un mare eveniment, organizat de Unpacked, joia viitoare, pe 13 august, unde gigantul Coreean este aşteptat să dezvăluie noul Galaxy Note 5.

Am văzut deja o mulţime de fotografii care ne sugerează cum ar putea arăta dispozitivul, împreună cu date ce se vindeau a fi oficiale atât despre Galaxy Note 5, cât şi despre Galaxy S6 Edge Plus.

Au fost, de asemenea, câteva fotografii care ne permiteau să aruncăm o privire asupra software-ului noului Note, dar niciuna nu dezvăluia caracteristici pe care le-ar putea avea dispozitivul.

Citeşte şi: Trucuri prin care să te conectezi la o reţea Wi-Fi securizată

Acest lucru se schimbă astăzi, întrucât avem o nouă imagine care se presupune că reprezintă meniul pe care îl va avea phablet-ul Galaxy Note 5.

Samsung-Galaxy-Note-5-in-hand-2-840x609

Aşa cum poţi observa din imaginile de mai jos şi de mai sus, aceste fotografii seamănă destul de mult cu ce am văzut în trecut în cazul dispozitivelor Note. Se pare că phablet-ul are un design al limbajului similar cu cel al Galaxy S6 sau S6 Edge, cu margini de aluminiu şi două panouri de sticlă, pe faţă şi pe spate.

Nu pare să fie nimic ieşit din comun până aici, avem butonul de Home caracteristic Samsung, cu butoanele pentru aplicaţii deasupra şi butonul de Back, butoanele de volum sunt pe partea stângă, port USB Tip-C, grilajul boxei şi S-Pen în partea de jos.

Samsung-Galaxy-Note-5-in-hand-840x583

Un lucru pe care trebuie să îl remarcăm este acela că modul în care se curbează marginile ecranului face ca folosirea smarphone-ului să fie mult mai comfortabilă.

Citeşte şi: Codul secret prin care testezi smartphone-ul înainte să îl cumperi

Uitându-ne la a doua poză, se pare că avem de-a face cu un meniu Air Command Samsung care include scurtături la Action Memo, selectare inteligentă, scriere, S Note, Setări şi chiar o scurtătură pentru Instagram.

Acest lucru, cel mai probabil, înseamnă că Samsung le-ar putea permite utilizatorilor să personalizeze comenzile rapide, caracteristică pe care cu siguranţă fiecare dintre noi am accepta-o cu braţele deschise. Tot meniul Air Command arată mult mai rafinat, mai ales pentru că acum background-ul se pare că se blurează când se deschide Air Command.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!