More

  5 moduri în care să îţi asiguri gratuit telefonul

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Dacă ai o serie de imagini, video-uri, documente importante sau contacte pe care nu vrei să le pierzi, trebuie să îţi iei din timp câteva măsuri de precauţie.

  Există riscul să scapi telefonul în apă în timp ce speli vasele sau să mergi la toaletă şi, ca mai toţi dintre noi, să nu fii atent la modul în care ai plasat telefonul în buzunar şi să îl scapi în toaletă.

  Desigur, mulţi ar spune: „Mie nu mi se poate întâmpla!”, dar cert este că studiile au arătat contrariul, iar 1 din 10 persoane îşi scapă zilnic telefonul în toaletă.

  Există şanse să îl readuci la viaţă, dar de ce să rişti să pierzi date importante, când poţi face un back up sigur la telefon.

  Citeşte şi: Cele mai bune SOLUŢII ANTIVIRUS GRATUITE pentru PC

  KIES

  Transferă şi fă un back up al pozelor, video-urilor şi chiar al contactelor şi mesajelor din telefon. Mută-le pe desktopul laptopului în cel mai scurt timp. Intră pe Samsung.com/us/kies pentru mai multe detalii.

  DROPBOX

  Ai informaţiile în cloud peste tot cu tine. Cu Dropbox urci automat pozele şi video-urile în cloud, iar nu mică ţi-ar fi mirarea să afli că metoda Dropbox funcţionează şi atunci când un hoţ binevoieşte să te lase fără telefon şi după izbândă îşi mai face şi câteva poze.

  Cum ne scapă Dropbox de hoţii de telefoane

  DROPBOX: Un truc pentru securizarea distribuirii fişierelor

  GOOGLE PLUS

  Pur şi simplu instalează aplicaţia Google Plus pe dispozitivul mobil ai în permanenţă un auto back up la dispozitivul mobil.

  Citeşte şi: 6 motive pentru care ai nevoie de un antivirus pentru dispozitivele tale

  EVERNOTE

  Această aplicaţie salvează şi sincronizează notele în Cloud ori de câte ori te conectezi la Wi-Fi.

  ONE DRIVE

  Chiar dacă spaţiul de stocare nu mai este nelimitat pentru OneDrive, poţi opta pentru abonamente. Spaţiul de stocare pentru OneDrive va scădea de la 15GB la 5GB pentru toţi utilizatorii, atât cei actuali, cât şi cei noi. Nici cei 15GB pentru pozele de pe dispozitivele mobile nu vor mai fi disponibili. Toate aceste modificări vor începe din anul 2016.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.