More

  Oculus Rift, disponibil pentru precomandă din 6 ianuarie

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Aşteptarea a luat sfârşit! Oculus a anunţat disponibilitatea Oculus Rift pentru precomandă, dispozitivul de realitate virtuală.

  Oculus a publicat pe site-ul companiei anunţul prin care utilizatorii vor putea lansa precomenzi pentru Oculus Rift, începând cu data de 6 ianuarie 2016. Producătorul nu a furnizat nicio informaţie despre data de livrare sau preţ.

  Citeşte şi: Samsung prezintă „Rink”: un controller pentru dispozitivul Samsung VR

  După cum spuneam, anul 2016 este anul dispozitivelor de realitate virtuală, atât Oculus, cât şi Sony, anunţând lansarea propriilor dispozitive, Oculus Rift, respectiv PlayStation VR.

  oculus-rift-precomanda

  Planul iniţial a fost ca dispozitivul Oculus Rift să fie lansat odată cu controllerul Oculus Touch, dar în urmă cu câteva zile Oculus a anunţat amânarea lansării controllerului pentru a doua jumătate a anului 2016.

  Pe lângă anunţul referitor la lansarea precomenzilor, aflăm şi că Palmer Luckey, fondatorul Oculus, va răspunde tuturor întrebărilor din cadrul unui topic AMA (Ask Me Anzthing) de pe Reddit.

  Ce ştim despre Oculus Rift până acum

  Informaţiile de până acum despre dispozitiv au fost foarte mult din sfera surselor neoficiale şi foarte multe speculaţii. Cu toate acestea, multe dintre ele s-au confirmat.

  Citeşte şi: Mark Zuckerberg anunţă provocarea personală pentru 2016

  Disponibilitate şi precomandă

  Despre Oculus Rift ştiam că va fi lansat în primul trimestru al anului 2016, iar disponibilitatea pentru precomandă începând cu 6 ianuarie 2016 confirmă posibilitatea livrării produsului în acest interval de timp.

  Preţ

  Iniţial, informaţiile indicau că versiunea pentru dezvoltatori va putea fi achiziţionată la un preţ de aproximativ 550 de euro, iar versiunea pentru consumator fiind mai ieftină, dar nu cu mult, undeva la 370 de euro.

  Ulterior, confruntat cu această informaţie, fondatorul OculusPalmer Luckey a declarat că Oculus Rift va costa mai mult de atât. Este posibil să vedem o versiune care ar putea ajunge la 450 – 500 de euro.

  Citeşte şi: Samsung trage un semnal de alarmă cu privire la anul 2016

  Specificaţii

  Oculus Rift va avea două ecrane OLED, a cărei rezoluţii combinate este de 2160×1200 pixeli, cu o latenţă mică, ceea ce garantează o imagine clară.

  Un nou sistem de monitorizare va îmbunătăţi experienţa, alături de sistemul integrat audio. Dispozitivul este îmbrăcat cu material şi beneficiază de un design mai suplu, ergonomic, ceea ce onferă un confort sporit. Lentilele dispozitivului vor putea fi reglate pentru a se potrivi cu unghiul de vizionare al fiecărui utilizator.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.