More

  Google lucrează la o versiune Allo Messenger pentru desktop

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google analizează dezvoltarea aplicației Allo, care nu a avut un succes foarte mare până în prezent, un motiv fiind și faptul că aplicația este limitată la un singur tip de dispozitive.

  Google a dorit o alicație care să rivalizeze cu WhatsApp, care în prezent are un succes incontestabil, dar utilizarea numărului de telefon în detrimentul contului Google nu a fost o alegere tocmai bună, tocmai pentru că te limitează numai la utilizarea dispozitivului mobil.

  WhatsApp are o versiune web a aplicației care permite utilizarea serviciului de pe laptop sau de pe desktop, cu dispozitivul mobil conectat la internet, desigur, dar există această opțiune, pe care foarte mulți utilizatori o îndrăgesc.

  Din păcate, Google Allo este cu un pas în urmă, dar niciodată nu este prea târziu pentru a remedia acest aspect. Google a recepționat feedback-ul utilizatorilor, iar Nick Fox, vicepreședinte Google, a postat pe Twitter o captură a ceea ce pare a fi versiunea desktop a aplicației Allo.

  Se poate observa că este o aplicație de web browser și nu o aplicație nativă care ar trebui instalată pe calculator. Data de lansare este incertă, aplicația fiind în stadiul de dezvoltare.

  Cea mai importantă lecție pe care Google a învățat-o de la lansarea aplicației Allo este că utilizatorul are nevoie de conectivitate de pe mai multe dispozitive, iar limitatea sa este un „deal-breaker”.

  Rămâne de văzut cât va mai trece până când Google Allo va putea opera și din browserul web. Nu foarte mult, sperăm noi, dar când acest lucru se va întâmpla, cu siguranță vă vom anunța de îndată.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.