More

  Messenger adaugă noi filtre şi reacţii în conversaţiile video

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Messenger adaugă noi filtre şi reacţii în conversaţiile video. Este vorba despre filtre color, reacţii animate şi multe alte măşti şi efecte în conversaţiile video din aplicație. Trebuie să recunoaştem că Facebook a copiat de la Snapchat tot ce se putea copia. Toate aceste funcţii sunt menite să le ofere utilizatorilor o experienţă cât mai utilă şi distractivă.

  Messenger a adăugat reacţiile animate ca să te poţi exprima cât mai distractiv cu putinţă. Emoticonurile sunt aceleaşi: love, haha, wow, sad şi angry. Dar gigantul spune că majoritatea reacţiilor vor avea diferite animaţii. Asta în funcţie de locul în care se va poziţiona faţa ta.

  Messenger adaugă noi filtre şi reacţii

  Vei putea mări şi lumina întregul ecran cu noile filtre integrate în Messenger. Trebuie să dai click pe picătura de culoare şi vei putea avea un preview live cu fiecare filtru, astfel încât să îl poţi alege pe cel preferat.

  Cu noul update Messenger vei putea realiza capturi de ecran în timpul apelurilor video, iar asta pentru a le putea împărtăşi cu ceilalţi. Dă click pe inconiţa cu cameră şi vei obţine imediat o captură de ecran. Apoi, vei putea fie să o ştergi, fie să o distribui cu ceilalţi.

  Messenger adaugă noi filtre şi reacţii

  De asemenea, vei putea folosi noi măşti şi efecte precum ploaie de inimi sau steluţe sclipitoare. Pentru a accesa efectele disponibile, trebuie să dai click pe iconiţa în formă de stea.

  Update-ul a început să fie deja disponibil în diferite colţuri ale lumii, aşa că nu trebuie decât să fii atent să ai aplicaţia de mesagerie Facebook Messenger actualizată la zi.

  Alte articole despre Messenger

  Messenger face noi teste

  Messenger îți permite să ștergi mesaje din conversații

  David Marcus se alătură conducerii Coinbase

  Messenger oferă suport pentru fotografii de 4096x4096px

  Vom avea reclame în Messenger

  Messenger adaugă noi filtre şi reacţii în conversaţiile video

  Facebook Messenger Lite este disponibil și în România

  ABONEAZĂ-TE LA YOUTUBE NOOBZ

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.