More

  A 3-a zi de Untold 2018 reînvie magia festivalului, dar există și reclamații

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Ce-a de-a 3-a zi de Untold 2018 a recuperat intens la capitolul muzică, vibe senzațional și chef de distracție, în urma celei de-a 2-a seri care s-a dovedit a fi dezamăgitoare încă de la show-ul lui Jason Derulo. De data aceasta, atât The Prodigy, cât și Dimitri Vegas and Like Mike sau Steve Aoki au reînviat atmosfera din tărâmul magic Untold.

  Dacă prestația lui Jason Derulo a lăsat de dorit, îndeosebi în primele 40 de minute, când bass-ul era mult prea puternic pentru ca să putem auzi ce vorbea și cânta artistul american, la The Prodigy arena națională din Cluj-Napoca a fost plină aproape până la refuz de oameni care efectiv nu au încetat nicio secundă să danseze.

  Chiar dacă ai mai participat la spectacolele celor de la The Prodigy, nu te poți sătura niciodată să îi urmărești și să îți faci de cap pe muzica lor.

  Prestația acestora a fost fără cusur și cu siguranță unul dintre motivele pentru care festivalierii au rămas în priză până dimineața.

  Dimitri Vegas and Like Mike au surprins plăcut printr-un remix al cântecului folcloric din repertoriul Floarei Calotă – ”Constantine, Constantine” și au făcut senzație printr-o prestație care până și pentru mai vechii festivalieri părea ireală.

  Până în zorii zilei, participanții la Untold 2018 au continuat să danseze și să se simtă bine alături de Steve Aoki, care s-a apropiat de mulțime și a dat mâna cu fanii.

  În deschiderea serii, la mainstage ”a pus cărbunii distracției” Brigada Subcarpați, care știe când și cum să ajungă la ritmul inimilor românilor cu versuri captivante și vibe-uri românești.

  Despre ce activări din festival mai trebuie să știi

  Îți poți face o ”carte poștală” în zona băncii BT, pe care să o trimiți online celor dragi.

  Poți să te dai în leagăn la Lenor și Ariel sau să încerci patul din flori și foișoarele decorate special pentru pozele de Instagram.

  Și poți să dansezi pe scena Engie alături de gașca ta, să pedalezi sau pur și simplu să îți reîncarci bateriile pentru o nouă sesiune de distracție.

  Reclamațiile cu privire la organizarea Untold 2018 încep să curgă

  Deși ne-ar fi plăcut să auzim în continuare doar de bine despre cel mai așteptat festival de muzică din România, există și reclamații. De data aceasta ele nu vin din partea vecinilor deranjați de sunet și festivalieri, ci chiar de la participanții la Untold 2018.

  Anul acesta am fost plăcut surprinși să vedem în incinta festivalului Untold participanți cu diferite dizabilități.

  Chiar dacă se deplasează în scaune cu rotile, nu aud, dar simt bass-ul, nu văd, dar muzica le merge la inimă, persoanele cu dizabilități încep să înțeleagă că nu sunt cu nimic diferite de restul lumii și trebuie să ia parte la magia festivalului.

  Totuși, din anumite puncte de vedere Untold 2018 a fost luat prin suprindere și mai are de lucrat la capitolul suport pentru această categorie de consumatori.

  După cum spune și George Baltă, festivalul este o ”bătaie de joc” când vine vorba de persoanele cu dizabilități. Acestea nu au acces pe gazon, lucru ce le determină să stea separate de prieteni, iar la partea de urcat și coborât treptele la mainstage, și nu numai, mai e mult de lucru.

  Elevatorul nu este cel mai bun, iar aceștia ar putea avea nevoie de ceva mai multă atenție și uneori de ajutorul celor din jur. Cine știe, cu puțin noroc, în anii următori poate unul dintre partenerii festivalului va asigura tehnologia necesară persoanelor cu dizabilități.

  Deși la a 4-a ediție, Untold mai are de îmbunătățit multe lucruri până să ajungă perfect

  Spuneam încă de la primul articol din serie că voluntarii sunt nepregătiți și paza la fel, iar acest lucru se pare că persistă în fiecare zi de festival.

  Unii participanți s-au plâns inclusiv de faptul că au fost agresați de persoane pe care nu au apucat să le mai identifice, în timp ce paza nu era de găsit.

  De asemenea, există numeroase reclamații cu privire la prețul mâncării raportat la gust și cantitate, la accesul cu ghiozdan sau la cozile de așteptare pentru brățările de acces.

  Nici în ceea ce privește toaletele lucrurile nu stau mai bine, iar unii participanți pun această problemă pe seama unui număr mult prea mare de bilete, care duce la ”călcarea în picioare a participanților”.

  Desigur, feedback-ul pozitiv cântărește mai greu

  În funcție de care îți sunt obiectivele în cadrul festivalului, ce artiști preferați mergi să urmărești sau cât de pretențios ești la mâncare și băutură, se poate să nu fii chiar deloc nemulțumit. Ba chiar să îți placă mai mult Untold 2018 decât oricare altă ediție de până acum.

  Totuși, pentru a atinge perfecțiunea și pentru a mulțumi cât mai multă lume, este necesar să fie rezolvate reclamațiile, în special când vine vorba de siguranță, suport din partea voluntarilor (unii dintre ei nu vorbesc engleza și străinii nu pot interacționa cu ei) sau zonele de ieșire din incinta festivalului (unii festivalieri sunt nevoiți să înconjoare tot parcul pentru a ajunge acasă, pentru că li se interzice să iasă pe la VIP, spre exemplu).

  Dacă mai aveți și voi sugestii pentru organizatorii și partenerii Untold, ne puteți scrie în secțiunea de comentarii de mai jos și transmitem mai departe.

  Astăzi este cea de-a 4-a zi, și ultima, a festivalului Untold 2018. Mergem să îl vedem pe Armin, iar pentru cine nu poate ajunge, îl puteți urmări LIVE pe Pro TV începând cu ora 02:00.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.