More

  Untold 2018 s-a încheiat. Armin van Buuren a mixat până luni la ora 9:00

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Când unii dintre noi abia se trezeau, fanii lui Armin van Buuren se îndreptau spre cazare pentru a se odihni, după cel mai lung și incendiar spectacol pe care DJ-ul olandez l-a susținut până acum în România. Untold 2018 a ajuns la final, iar ultima zi de festival a fost de departe cea mai captivantă.

  Deși inițial anunțase că va mixa între orele 2:00 noaptea – 8:00 dimineața, Armin van Buuren s-a depășit din nou pe el și nu a părăsit scena mai bine de 7 ore. Anul trecut, acesta a mixat doar 5 ore.

  Artistul spune că nu face asta pentru că este provocat sau vrea să arată publicului spectator că poate, ci pur și simplu se orientează după modul în care fanii se distrează.

  Dacă simte că e loc de mai mult și nu a venit momentul să plece, acesta nu se dă în lături de la distracție fără limite.

  Imediat după ce show-ul lui Armin s-a încheiat în această dimineață, cerul s-a înnorat și a început ușor să plouă, semn că nici natura nu e mulțumită că festivalul s-a încheiat.

  Spectacolului lui Armin van Buuren de la Untold 2018 a fost transmis LIVE de Pro TV, dar nici măcar televiziunea nu a reușit să țină pasul cu artistul până la final, pentru că a intrat grila de programe peste transmisie.

  În același timp, nici Facebook nu a fost pregătit să redea întreg show-ul olandezului, acesta fiind împărțit în mai multe transmisiuni pe care le puteți vedea din nou, dacă la festival nu a fost suficient.


  Înainte să se închidă festivalul Untold 2018, să vedem tradiționalul foc de artificii și să urce pe scenă Armin, au mai mixat Fedde le Grand și Tujamo, iar pe mixurile acestora stadionul s-a umplut până la refuz.

  Black Eyed Peas

  Trupa a urcat pe scenă înainte de cei trei DJ din top 10, iar programul lor a fost unul bazat pe sentimente, pe melancolie, cu un playlist alături de care cei mai mulți dintre noi am crescut.

  Will I Am împreună cu partenerii săi de scenă Apl.De.Ap și Taboo au făcut poze cu publicul, au strigat la unison ”România” și au ridicat sus de tot tricolorul.

  Fiind la a 2-a vizită în țara noastră, artiștii americani au afirmat că sunt fericiți că am reușit să le facem visele să devină realitate. Aceștia au povestit pe scurt despre lansarea în cariera muzicală, despre cât de greu le-a fost și cât de departe au visat.

  Spectacolul lor a fost unul plin de energie și culoare. Deși nu au avut foc de artificii, aceștia au făcut inimile să eplodeze pe ritmuri de Pump It și I Gotta Feeling.

  „Voi ne-ați amintit de ce facem ceea ce facem. Am căutat iubirea și am găsit-o chiar aici, în România. Am fost la multe festivaluri, dar acesta este unul dintre cele mai bune, la nivel mondial. Oriunde vom merge şi oriunde vom ajunge, de acum, le vom spune tuturor despre ceea ce se întâmplă la Cluj”, au afirmat emoționați BEP.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.