More

  Facebook revine pe platforma BlackBerry, dar aplicaţia nativă va dispărea

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Nu a trecut mult timp de când Facebook a anunţat retragerea aplicaţiei pentru sistemul de operare BlackBerry, iar acum compania revine asupra deciziei.

  Ultimii ani au fost destul de grei pentru compania BlackBerry, iar ultimul anunţ a venit ca un fulger asupra utilizatorilor, prin retragerea aplicaţiei Facebook de pe sistemul de operare BlackBerry.

  Acum, angajaţii BlackBerry au anunţat pe blogul companiei că Facebook va reveni pe platforma BlackBerry, dar nu sub forma aplicaţiei, ci pe web, iar experienţa va fi diferită.

  Cu ce va fi mai diferită experienţa? Cu toate că aplicaţia nativă nu va mai primi actualizări, aplicaţia web va avea o serie de funcţionalităţi suplimentare, care până acum nu apăreau.

  De acum, aplicaţia web va afişa mult mai multe opţiuni de care utilizatorii BlackBerry se vor bucura şi le vor putea folosi. Aceste funcţionalităţi includ şi posibilitatea de a răspunde la comentarii, remedierea feedului defectuos, plus toate fucnţionalităţile de care dispui şi pe versiunea desktop.

  Cei care doresc să folosească versiunea web a Facebook vor trebui să actualizeze sistemul de operare de la următoarele linkuri: BlackBerry 10 | BB OS.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.