More

  Samsung Gear S2 poate fi personalizat mult mai uşor cu aceste accesorii

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung Electronics furnizează o nouă opţiune folositoare care le permite clienţilor să îşi personalizeze designul Gear S2 şi mai mult decât până acum. Acest lucru este posibil începând de astăzi cu Gear S2 Band Adapter.

  Accesoriul face posibilă compatibilitatea Gear S2 cu orice curea standard pentru ceas, de 20mm, inclusiv când vine vorba de Gear S2 classic, extinzându-le utilizatorilor opţiunile pe care le au pentru personalizarea dispozitivelor wearable.

  Adaptoarele pentru curele sunt disponibile atât în versiunea gri închis, cât şi pe argintiu, oferindu-i smartwatch-ului o paletă mai largă de înfăţişări, inclusiv piele, metal şi ceramică.

  Pentru moment, adaptoarele pentru curea Gear S2 sunt disponibile la vânzare în Germania, Singapore şi Africa de Sud, dar în curând se vor extinde şi în alte ţări ale lumii.

  Smartwatch-urile Gear S2 şi Gear S2 classic au câştigat popularitate pentru combinaţia dintre funcţionalitatea de ultimă generaţie, interfaţa rotativă şi diferitelor moduri prin care pot fi personalizate display-urile dispozitivelor. De la lansare care a avut loc în octombrie 2015, Samsung şi partenerii săi au furnizat o varietate de curele în tendinţe, cu sute de feţe diferite pentru ceas, din care pot alege utilizatorii.

  Gear-S2_Band-Adapter_Main_5 Gear-S2_Band-Adapter_Main_4 Gear-S2_Band-Adapter_Main_2 Gear-S2_Band-Adapter_Main_1

  Pentru a afla mai multe detalii despre personalizarea dispozitivelor Gear S2, de la feţele ceasului la curele şi aplicaţii, daţi click AICI.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.