More

  Ce noi sisteme audio de mare putere lansează Sony la CES 2019

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Sony anunță în cadrul CES 2019 cinci noi sisteme audio de mare putere, MHC-V82D, MHC-V72D, MHC-V42D, MHC-V02 și un sistem audio de petrecere pentru exterior, GTK-PG10.

  Noua serie cuprinde sisteme audio de înaltă putere care sunt capabile să transmită sunetul până în cele mai îndepărtate colțuri din încăperile mari datorită sunetului cu distribuție de 360 de grade și a modului Jet Bass Booster.

  Jet Bass Booster, disponibil pe modelele V82D, V72D, V42D și V02 asigură un bass clar și puternic în întregul spațiu disponibil datorită unui design conic al difuzoarelor. Acest design asigură o circulare a aerului mult mai rapidă, iar bass-ul este astfel proiectat în spații largi cu mai multă putere.

  Sunetul cu distribuție 360 de grade integrat în V82D și V72D asigură o experiență deosebită.

  Fiecare boxă este concepută cu difuzoare în spate, difuzoare înclinate și un generator de sunet care permite o experiență de sunet pe întreaga suprafață de dans.

  Modul LIVE SOUND se regăsește la modelele V82D, V72D și V42D și oferă sunet la calitate de concert live. Acest mod asigură difuzarea sunetului pe o distanță mai mare, prin tehnologia Digital Signal Processing și produce astfel sunet tri-dimensional.

  V82D și 72D integrează lumini cu distribuție de 360 de grade, ceea ce înseamnă că poți umple încăpere cu lumini dinamice. Modelul V42D cu noile lumini în unghi larg, este construit pentru petrecerile în spații mici. Luminile acestor modele se sincronizează cu ritmul muzicii creând astfel ambianța de petrecere.

  Utilizatorii pot controla ritmul petrecerii prin funcția de control prin atingere. Această funcție include noi gesturi verticale care permit schimbarea sonorității muzicii sau a microfoanelor. Utilizatorii pot încerca efecte de muzică și voce distractive.

  Aplicația Fiestable de la Sony include jocul Taiko pentru familii și grupuri de prieteni care pun la încercare ritmul. Cu noua funcție de ranking, utilizatorii pot intra în competiție unii cu alții.

  Aplicația Fiestable permite utilizatorilor să își transforme smartphone-ul în în lumină de petrecere, care va corespunde cu lumina de pe sistemul audio. Poate fi conectat un număr nelimitat de telefoane.

  Funcția de control voce este o metodă adițională care permite interacțiunea cu sistemul audio prin Fiestable. Există o multitudine de opțiuni de comenzi vocale pentru a controla luminile, funcțiile de playback și funcțiile speciale de DJ și karaoke.

  GTK-PG10 – sunet puternic în aer liber

  Perfect pentru petreceri în aer liber și barbeque, cel mai nou sistem audio GTK-PG10 răspândește sunet de înaltă putere datorită unui mod dedicat petrecerilor în natură. Cu panourile din partea superioară deschise, tweet-urile încorporate orientate în sus și spre exterior, GTK-PG10 răspândește sunetul pe o arie mare. Procesorul DSP (Digital Signal Processor) adaptează automat setările audio pentru a optimiza performanța în aer liber.

  Forma sa de cub și mânerele încorporate îl fac ușor de transportat cu mașina oriunde. Este compatibil cu trepiedul și are inclusă o baterie reîncărcabilă cu o capacitate de 13 ore de ascultare flexibilă.

  Sistemul audio pentru exterior încorporează de asemenea o masă și un suport de pahare pe panoul superior rezistent la stropire. GTK-PG10 include un microfon care le permite utilizatorilor să se bucure împreună cu prietenii sau familia de karaoke. Boxa are de asemenea o funcție FM tuner și un USB pentru conectare și încărcarea telefonului.

  GTK-PG10 este compatibil cu aplicațiile Sony gratuite, Music Center și Fiestable, care aduc mai aproape distracția, direct pe telefon.

  Preț și disponibilitate

  MHC-V82D va fi disponibil începând cu luna aprile 2019 la un preț recomandat de 750 euro.
  MHC-V72D va fi disponibil începând cu luna aprilie 2019 la un preț recomandat de 630 euro.
  MHC-V42D va fi disponibil începând cu luna aprilie 2019 la un preț recomandat de 420 euro.
  MHC-V02 va fi disponibil începând cu luna aprilie 2019 la un preț recomandat de 230 euro.
  GTK-PG10 va fi disponibil începând cu luna aprilie 2019 la un preț recomandat de 290 euro.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.