GIVEAWAY Noobz – Câștigă o imprimantă Brother DCP-T310W

 

UPDATE! Concursul s-a încheiat. Câștigătorul este anunțat în Oamenii Noobz.

GIVEAWAY Noobz – Câștigă o imprimantă Brother DCP-T310W! Vă invităm să participați la concursul pe care îl desfășurăm la Noobz în perioada 14 – 30 aprilie 2019. Câștigătorul îl vom extrage prin random.org. Premiul este o imprimantă Brother DCP-T310.

Ce trebuie să faci:

– Abonează-te la canalul de YouTube Brother România

– Înscrie-te în grupul închis de Facebook ”Oamenii Noobz

Dacă vrei, urmărește-ne și pe Facebook și Instagram. Nu uita să te abonezi la canalul de YouTube Noobz pentru mai multe concursuri, review-uri și tutoriale.

Echipamentul de pe care am imprimant noi

Brother MFC-T910DW, este o multifuncțională 3-în-1 wireless cu cerneală. Aceasta imprimă, copiază și scanează. Poți să o conectezi wireless la echipamentele din casă și birou. În plus, oferă suport pentru imprimare mobilă prin intermediul aplicației iPrint&Scan de la Brother.

Echipamentul imprimă până la 13000 de pagini mono cu flacoanele inițiale. Viteza de imprimare este de 12ipm mono și 6ipm color. Tava de coli are o capacitate de 150 de pagini. În vreme ce, cutia conține 2 flacoane de cerneală neagră, unul cyan, unul magenta și unul galben.

Echipamentul beneficiază de 3 ani garanție de garanție la 30.000 de pagini. Tot ce trebuie să faceți este să vă înregistrați gratuit pe site-ul producătorului pentru a beneficia de suport.

Brother MFC-T910DW vă ajută să îndepliniți orice sarcini de imprimare. Indiferent că sunteți acasă dau la birou. Prin sistemul de alimentare cu tancuri de cerneală reduci semnificativ costurile. Flacoanele asigură imprimarea a 13000 de pagini cu negru și 5000 de pagini color.

Mai jos, vă las un video de prezentare al produsului. Dacă mai aveți întrebări, nu ezitați să le lăsați în comentarii sau să ne scrieți în privat.

Nu uitați să participați la CONCURS Noobz sponsorizat de Brother România. Șansele de câștig sunt mari, dacă respectați cei 2 pași mari de mai sus.

REGULAMENT CONCURS